Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Business Studies

HBO Business Studies

Binnen de studie Business Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Business Studies

De hbo bachelorstudie Business Studies speelt in op de vraag van het bedrijfsleven naar breed opgeleide mensen met een specialisme. Als je na je studie aan het werk gaat, moet je kunnen schakelen tussen de verschillende takken van sport in een onderneming. Of het nu gaat om marketing, ondernemen, management, financiën, HRM of logistiek.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 819
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 136.500
Studenten aantal: 3200

Bachelor Business Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Studies opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Zuyd Hogeschool
Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud