Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Business Innovation

HBO Business Innovation

Binnen de studie Business Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Innovation-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Business Innovation

De hbo bachelorstudie International Business Innovation Studies richt zich op innovatie binnen het internationale bedrijfsleven. De nadruk ligt op het begeleiden, ontwerpen en uitvoeren van innovatieve concepten en toepassingen. Na deze studie kun je bijvoorbeeld aan de slag als trendwatcher, programmamanager, productmanager of analist.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 275
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 137.500
Studenten aantal: 989

Bachelor Business Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Innovation opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Avans Hogeschool
Hogeschool Inholland

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud