Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Business Administration

HBO Business Administration

Binnen de studie Business Administration zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Business Administration wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Business Administration-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Business Administration

De hbo bachelorstudie Business Administration is gericht op hogere administratieve functies in de bedrijfseconomische, administratieve en fiscale sector. Je leert bijvoorbeeld jaarrekeningen opstellen, kosten/baten-analyses maken en budgetten bewaken. Om praktijkervaring op te doen, breng je tijdens de studie geregeld een bezoek aan een bedrijf.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Business Administration opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Business Administration opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Business Administration-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Inter College Business School
Luzac Hogeschool B.V.
Hogeschool NCOI
Luzac Hogeschool B.V.
Luzac Hogeschool B.V.
Luzac Hogeschool B.V.

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud