Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Bedrijfskunde

HBO Bedrijfskunde

Binnen de studie Bedrijfskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bedrijfskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bedrijfskunde-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Bedrijfskunde

Met de associate degree Bedrijfskunde vergroot je je kennis op het gebied van management en organisaties. Je bekijkt bedrijfsprocessen, financieel-economische aspecten en juridische kwesties.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 377
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 54.000
Studenten aantal: 824

Associate degree Bedrijfskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

HAN University of Applied Sciences
Avans Hogeschool
Avans Hogeschool
HZ University of Applied Sciences
Hogeschool NCOI
Avans Hogeschool
SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde
Hanzehogeschool Groningen
NHL Stenden

Bachelor Bedrijfskunde

De hbo bachelorstudie Bedrijfskunde is gericht op moderne managementtechnieken. In bedrijven en instellingen werken mensen in verschillende disciplines, zoals in de productiemarketing, verkoop en financiële administratie. Meestal hebben zij een vakgerichte studie gevolgd, terwijl interdisciplinaire kennis steeds belangrijker wordt, zeker als je in een organisatie wilt doorgroeien. Deze studie leidt daarom op tot een allround bedrijfskundige.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 4168
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 265.563
Studenten aantal: 13776

Bachelor Bedrijfskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Business School Notenboom
Business School Notenboom
Business School Notenboom
LOI Hogeschool
NHL Stenden
Hogeschool NOVI
Hogeschool ISBW
Christelijke Hogeschool Ede
Hanzehogeschool Groningen
HAN University of Applied Sciences

Master Bedrijfskunde

Soort opleiding: Master

Master Bedrijfskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bedrijfskunde opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bedrijfskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

SUAS

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud