Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Bachelor of Business Administration in Fashion

HBO Bachelor of Business Administration in Fashion

Binnen de studie Bachelor of Business Administration in Fashion zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bachelor of Business Administration in Fashion wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bachelor of Business Administration in Fashion-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bachelor of Business Administration in Fashion

De hbo bachelorstudie Modemanagement leidt op tot managementfuncties in de modebranche. Centraal staat het vertalen van trends naar commercieel interessante modecollecties, het inkopen van modematerialen of -producten en het ontwikkelen van geschikte verkoopkanalen (winkels, showrooms, internet). Binnen de studie wordt echter niet alleen nadruk gelegd op modemarketing, maar ook op management. Je leert een organisatie te structureren en om te gaan met financiële en logistieke gegevens en de interpretatie daarvan in het licht van omzet- en winstgegevens.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Bachelor of Business Administration in Fashion opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bachelor of Business Administration in Fashion opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bachelor of Business Administration in Fashion-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

TMO Fashion Business School

Hbo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector hbo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:35.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud