Studiegids » Cursus Spaans

Cursus Spaans

Speelt een cursus Spaans al langer door je gedachtes heen maar ben je er nog niet helemaal over uit? Dat zijn dit de dingen die je zou moeten weten over de Spaanse taal en hét belang van een cursus Spaans. De Spaanse taal is niet alleen een prachtige taal om naar te luisteren en te spreken, het is ook een taal die steeds populairder aan het worden is en die dus eigenlijk niet langer aan jouw persoonlijke capaciteiten mag ontbreken. Waarom ook jij een cursus Spaans zou moeten volgen; 

De Spaanse taal wordt door máár liefst 500 miljoen mensen gesproken en in wel 22 verschillende landen is het de voertaal. Het is een taal die steeds belangrijker wordt voor de internationale handel en ook online een erg belangrijke rol speelt, gezien het de derde meest gebruikte taal is op het wereldwijde web. Nu vraag je je misschien af wat een cursus Spaans voor jou kan betekenen? Een hoop is het antwoord en dit op diverse gebieden.

Als je een reislustig type bent heb je misschien al de nodige ervaringen met een taalbarrière in Spaans sprekende landen en ben je erachter gekomen dat je met het spreken van de Engelse taal alleen niet overal uit de voeten kunt komen. Door het volgen van een cursus Spaans kun je je reiservaringen optimaal verrijken en communiceren met de lokale inwoners in het Spaans. Ook als je niet erg reislustig bent ingesteld is een cursus Spaans een aanrader. Denk hierbij aan grotere wordende carrièrekansen en vergroot jouw opties op de arbeidsmarkt of als ondernemer. Zorg ervoor dat werknemers niet langer om je heen kunnen en word een ware taalvaardige aanwinst die moeiteloos zijn weg weet te vinden in het Spaans.

Cursus Spaans voor beginners

Een cursus Spaans voor beginners kun je op verschillende wijze volgen, je kunt je één op één laten helpen door een docent met als nadeel dat het vaak wat lastiger combineren is als je daarnaast ook werkt en/of een gezin hebt en niet te vergeten de kosten kunnen behoorlijk hoog zijn als je persoonlijke begeleiding wilt. Je zou een cursus Spaans kunnen volgen in een klassikaal tempo waarbij je rekening moet houden met andere studenten en wisselende werktempo’s. Vaak is dit nogal een aanslag in je agenda en kan het reizen naar de cursus gaan tegenstaan waarbij je uiteindelijk gedemotiveerd raakt.Wil je je eigen uren indelen en op je eigen tempo aan de slag gaan met een cursus Spaans, dan kun je ook de keuze maken voor een thuisstudie.

Met een thuisstudie bepaal je zelf wanneer je aan de cursus Spaans werkt en hoe je je ‘huiswerkuren’ indeelt. Kan ik wel echt Spaans leren met behulp van een thuisstudie? Dat antwoord is absoluut, ja dat kan! Iedere cursus valt en staat natuurlijk met je eigen inzet maar een cursus Spaans is niet moeilijk om te volgen, de taal staat bekend als een makkelijk taal. In tegenstelling tot veel andere talen is de Spaanse taal fonetisch, dit wil zeggen dat je de taal uitspreekt zoals je deze leest. Dat maakt het leren en oefenen van de taal een stuk gemakkelijker.

Thuisstudie Spaans

Thuisstudie cursus Spaans voor beginners; met een thuisstudie voor een cursus Spaans leer je op een leuke en niet al te moeilijk manier goed de Spaans taal kennen. Hierbij gebruik je een studiehandleiding die je stapsgewijs door het leerproces heen begeleidt. Niet alleen de studiehandleiding is een ideaal hulpmiddel, bij vrijwel alle aangeboden studies krijg je diverse hulpmiddelen die het leren van Spaans nog gemakkelijker maken. Hulpmiddelen zoals animatiefilmpjesmp3 bestandenhoorcolleges en uiteraard ook de beschikking tot een docent die je kunt benaderen als je met vragen zit over de cursus Spaans. Wacht dan ook niet langer en bestel vandaag nog een cursus Spaans zodat jij deze zomer nog Spaanse gesprekken kunt voeren of je werkgever aangenaam kunt verassen met je nieuwe skills.


Spaanse les

Wil jij Spaanse les volgen om deze exotische taal eigen te maken en toe te kunnen passen in zowel je privé leven als op zakelijk gebied? Maar vind je het moeilijk om aan iets nieuws te beginnen of houd je het misschien voor onmogelijk om de Spaanse taal aan te leren omdat een talenknobbel bij jou lijkt te ontbreken? Dan hebben we goed nieuws voor je, de Spaanse taal is een van de makkelijkste talen om aan te leren en met een goede thuisstudie ook goed te combineren met het gezinsleven of een drukke baan. Hier lees je meer over Spaanse les en vind je dé thuisstudie die bij jouw manier van leren past!

Spaanse les volgen lijkt misschien erg moeilijk en als het ware wat overweldigend maar met een gezonde portie doorzettingsvermogen en de juiste hulpmiddelen zul je merken dat je het snel onder de knie krijgt. Daarbij is het fijne aan de Spaanse taal, dat deze wordt uitgesproken zoals het geschreven staat en dat veel muziek, ook op de Nederlandse radio, veel Spaanse invloeden kent. Hierdoor ben je misschien al aardig gewend aan de Spaanse taal en/of kun je op deze manier ook sneller gewend raken aan de taal. Je zult merken dat als je Spaanse les volgt en je veel bezig bent met de Spaanse taal dat het steeds gemakkelijker zal worden.

Uiteraard wordt je bij de Spaanse les goed ondersteund door een docent op afstand en zul je voldoende hulpmiddelen kunnen gebruiken die bij de thuisstudie geleverd worden zoals filmpjes, muziekbestanden, spreadsheets en tal van andere hulpstukken, afhankelijk van de thuisstudie die je uitkiest.

Spaanse les online volgen?

Spaanse les online volgen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, je zou opzoek kunnen gaan naar gratis alternatieven maar vaak is goedkoop, duurkoop ook in de wereld van talen. Het is immers moeilijker om foutieve dingen af te leren dan de juiste manier van communiceren aan te leren. Spaanse les online volgen kun je dan ook beter doen met een thuisstudie en begeleiding. Niks is immers zo vervelend als onnodig tijd verspillen en niet weten wat je uiteindelijk leert.

Door Spaanse les te volgen met een thuisstudie weet je ook direct wat je leerdoelen zijn en wat je mag en kunt verwachten nadat de thuisstudie erop zit. Met andere woorden, je weet waar je het voor doet en al helemaal als je de Spaanse les ook zakelijk wilt inzetten, adviseren wij niet zomaar klakkeloos het gratis online aanbod over te nemen. De manier van een boodschap overbrengen is natuurlijk veelzeggend bij het aangaan van zakelijke contacten en eventuele groei van jouw bedrijf of prestaties op de werkvloer. Niks is dan zo vervelend als miscommunicatie, die mogelijkerwijs helemaal verkeerd overkomt.

Thuisstudie Spaanse les

Zoals hierboven omschreven is het belangrijk om leerdoelen te kennen en te stellen, hiervoor is het handig om de thuisstudie uit te kiezen die bij jou, je budget en jouw manier van leren past. Beschik je over een talenknobbel en gaat het leren van een taal jou gemakkelijk af dan heb je niet al teveel begeleiding nodig en kun je mogelijk een wat minder uitgebreide thuisstudie uitkiezen. Vind je leren moeilijk en wil je zoveel mogelijk begeleiding en hulpmiddelen? Kijk dan een uitgebreidere thuisstudie, het aanbod in Spaanse les onder thuisstudies is groot en divers, bedenk daarom van tevoren goed wat jij verwacht van Spaanse les en een thuisstudie.

Ook het budget speelt hierbij een rol en zelfs dit hoeft geen probleem te vormen als je een thuisstudie Spaanse les wilt volgen. Bij veel thuisstudies heb je immers de optie tot gespreid betalen en hoeven financiën je niet tegen te houden.


Snel Spaans leren

Snel Spaans leren maakt jouw reizen nu nog veelzijdiger en is deze zomer nog mogelijk, als je de keuze om Spaans te leren niet langer uitstelt en ervoor gaat. Laat het onhandige communiceren met gebaren en een gebrekkige Spaanse woordenschat achter je en bestel voortaan in het Spaans de heerlijkste gerechten, knoop ‘diepe’ gesprekken aan en ga heerlijk genieten van de cultuur in Spaanstalige landen. Door snel Spaans leren verrijk je je reiservaringen en je leven. 

Ben jij net als velen Nederlanders gek op Spanje of droom je er al langer van om een keer een rondreis te gaan maken door Zuid-Amerika? Dan is snel Spaans leren de ultieme uitdaging die je haast wel ‘moet’ aangaan om jouw reiservaring nog leuker en veelzijdiger te maken. Op veel plaatsen in Spanje kun je je aardig redden in het Engels en op de toeristische plekken zelfs in het Nederlands maar ben je opzoek naar de Spaanse cultuur of de cultuur in andere Spaanstalige landen dan is het heerlijk om een goed woordje Spaans te kunnen spreken en je eigen ‘gids’ te kunnen zijn.

Door snel Spaans leren kun je zoveel meer meekrijgen van het land waar je door heen reist en van de inwoners. Maar ook als je niet zo van het vele reizen bent en ieder jaar naar dezelfde plek in Spanje of een Spaanstalig land gaat, kan snel Spaans leren van pas komen zodat je nog meer sociale contacten op kunt doen en het verblijf nog aangenamer kunt maken. Hoe kun je snel Spaans leren? Daarover hieronder meer!

Snel Spaans leren tips

Snel Spaans leren tips om de taal snel te kunnen beheersen en toe te kunnen passen is het verstandig om je veel bezig te houden met de Spaanse taal, dit kun je doen door Spaanse kranten te lezen online, muziek te luisteren en Spaanse programma’s te bekijken. Al begrijp je nog niet wat je leest of wat je hoort, je hersenen krijgen er toch het nodige van mee. Snel Spaans leren klinkt misschien te mooi om waar te zijn dat is het echter niet, zelfs zonder talenknobbel is snel Spaans leren goed te doen. De truc is je veel bezig te houden met de Spaanse taal en met behulp van een thuisstudie kun je goed leren communiceren in het Spaans, zodat je ook echt een gesprek kunt voeren en niet enkel wat Spaanse woorden hebt geleerd.

Naast deze tips is het een goede investering om een degelijke kennis van de Spaanse taal op te bouwen met een thuisstudie. Hier leer je de basisvaardigheden om je te kunnen redden in het Spaans, na de thuisstudie kun je eenvoudige teksten schrijvenkranten- en tijdschriften begrijpen, gesprekken volgen en voeren in het Spaans. Door het aanleren van de juiste basisvaardigheden zul je merken dat snel Spaans leren geen wereldopgave is en daarnaast gaat er een hele rijke culturele wereld voor je open.

Snel Spaans leren spreken

Snel Spaans leren spreken is niet alleen weggelegd voor mensen met een goed taalgevoel, misschien ben je wel erg enthousiast geworden over een thuisstudie snel Spaans leren maar ben je bang dat het met jouw oer-Hollandse accent een ramp gaat worden. Ook hier is aan gedacht, veel van de aangeboden thuisstudies leveren geluidsbestanden mee zodat je de uitspraak tot in de puntjes goed kunt leren. Ook door het gebruik van de boven omschreven snel Spaans leren tips, kun je een goede Spaanse uitspraak aanleren en zul je al snel merken dat het oer-Hollandse steeds meer naar de achtergrond verdwijnt als jij je in het Spaans uit!


Spoedcursus Spaans

Reis je binnenkort af naar een Spaanstalig land of is het vanwege je carrière en/of nabije toekomstplannen erg belangrijk om een aardig woordje Spaans te kunnen begrijpen, spreken en schrijven? Dan is een spoedcursus Spaans een investering waar je erg veel aan kunt hebben en waardoor je je eigen beroepsmogelijkheden een enorme boost kunt geven. Vooral in deze tijden is het belangrijk dat je je onderscheid van alle anderen werkzoekende en met een spoedcursus Spaans kun je jezelf onmisbaar maken en daarnaast is de Spaanse taal een mooie aanvulling op je C.V.

Twijfel je net als veel anderen of het mogelijk is om de Spaanse taal te leren met een spoedcursus Spaans dan kunnen wij je vertellen dat vrijwel alles mogelijk is zolang je je maar wel voldoende inzet en de motivatie weet vast te houden. Naast de aangeboden lesstof is het een aanrader om veel met de Spaanse taal bezig te zijn, pak regelmatig een Spaans woordenboek erbij en houd je wat meer bezig met Spaanse media. Hiermee vergroot je je kennis en krijg je een betere indruk van de taal en hoe deze uitgesproken wordt. Zorg ervoor dat de spoedcursus Spaans een leuke bezigheid word en dan zul je vrij snel merken dat het leren van Spaans reuze meevalt. Alles valt en staat uiteindelijk met je persoonlijke inzet, bij een minimale inzet zullen de resultaten ook minimaal zijn. Bij een grote inzet en betrokkenheid kun je snel resultaat boeken waardoor de spoedcursus Spaans ook effectief zal blijken te zijn.

Spoedcursus Spaans leren

Een spoedcursus Spaans kun je zo intensief maken als zelf gewenst en door een thuisstudie te volgen kun je geheel zelfstandig indelen hoeveel tijd je voor de cursus kunt vrijmaken. Het fijne aan een thuisstudie is dat je op de begeleiding van een professionele docent kunt rekenen en duidelijk weet welke onderdelen je straks allemaal kunt beheersen als je de spoedcursus Spaans hebt afgerond. Dit doe je allemaal in je eigen tempo en hierdoor kun je er flinke spoed achter zetten waardoor je binnen no time al een aardig woordje Spaans beheerst.

Wist je dat met de beheersing van de Spaanse taal in ruim 21 landen uit de voeten kunt waardoor verre reizen nog leuker en interessanter kunnen worden? Niet alleen reizen wordt aangenamer ook je carrièremogelijkheden worden vergroot en daarmee geef je jezelf in bepaalde arbeidsmarkten een enorme voorsprong. De economie gaat steeds internationaler en vele bedrijven hebben Spaanse contacten waardoor kennis van de Spaanse taal een enorme uitblinker zal zijn op jouw C.V. Bovendien laat je met het volgen van een spoedcursus Spaans zien dat je jezelf ten positieve blijft ontwikkelen en geen uitdagingen uit de weg gaat. Wacht dan ook niet langer en begin vandaag nog met een spoedcursus Spaans!


Spaans leren voor beginners

Wil je Spaans leren? Oftewel, Quieres aprender Español? Nederlanders hebben altijd een sterke band met Spanje gehad, en een groot deel van Nederland gaat dan ook elk jaar op vakantie naar Spanje. Dan is het wel zo handig om ook de Spaanse taal te kunnen spreken toch? Spaans is niet alleen een taal die ontzettend mooi klinkt maar het is ook niet moeilijk om te leren. Op deze website laten we zien dat Spaans leren niet alleen leuk is, maar dat het ook niet zo moeilijk is als je denkt. Met deze thuisstudies is Spaans leren net zo simpel als iedere andere taal. Binnenkort spreek jij ook Spaans!

(Tip) Spaans leren met thuisstudie én docent!

Spaans leren met behulp van een thuisstudie en docent is absoluut aan te raden. Hoewel sommige mensen het prettiger vinden om klassikaal Spaans te leren heeft dit ook zeker nadelen. Zo is klassikaal leren vaak vele malen duurder dan een thuisstudie. In veel gevallen tot wel 5 keer duurder! Daarnaast deel je de aandacht van de docent met een grote groep andere leerlingen. Hierdoor studeer je niet op jouw eigen tempo of jouw eigen leerwijze. Ook is het vaak moeilijk om een klassikale studie te combineren naast een baan en gezin. Kies je ervoor om 1 op 1 met een docent te leren, dan betaal je daar zelfs nog een stuk meer voor. Je reserveert de tijd van een docent namelijk helemaal voor jezelf.

Spaans leren online

Spaans leren online is ontzettend eenvoudig en heel goed in te delen naast een baan en gezin. Je studeert geheel op jouw eigen tempo en leert wanneer dat jouw het beste uitkomt. Daarnaast heb je net zoals bij een klassikale studie een docent. Hier kun je altijd een beroep op doen als je iets niet begrijpt of wanneer je ergens hulp bij nodig hebt. De voordelen van een thuisstudie is dat je al het cursus materiaal binnen enkele dagen thuis ontvangt. Hier kun je direct mee aan de slag! Aan de hand van het unieke en speciaal ontwikkelde EASY-LEARNING-SYSTEM is de Spaanse taal net zo eenvoudig te leren als iedere andere taal.

Spanje in het Spaans ervaren?

Spanje in het Spaans ervaren en de ultieme reiservaring opdoen? Dan zou je je eigenlijk moeten verdiepen in de prachtige Spaanse taal in het cultuurrijke Spanje. Als je je hart aan Spanje hebt verloren, hier vrijwel ieder jaar weer te vinden bent en net als veel Nederlanders de taal prachtig vind, waarom zou je dan niet Spaans leren? Met een goede kennis van de Spaanse taal wordt het reizen door dit mooie land zoveel malen rijker en kun je optimaal ervaren hoe de Spanjaarden leven en geleefd hebben. Spanje is een enorm veelzijdig land en velen kennen Spanje merendeels door fijne zon, zee en strandvakanties maar wist je dat je er ook voor de wintersport heen kunt? De Pyreneeën laten zich hier prima voor lenen en ook de toppen van Sierra Nevada worden veelvuldig bezocht door wintersporters.

De echte natuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in de Spaanse natuur en de verschillende landschappen bewandelen. Daarnaast kent Spanje vele gezichten en heeft het land een overvloed aan geschiedenis waarover je veel kunt leren in de tal van musea die het land rijk is. Je kunt je verdiepen in de architectuur van de sierende gebouwen tijdens een stedentrip, de werken van grote kunstenaars bewonderen en ook in de Spaanse keuken valt nog een hoop te ontdekken. Bezoek hiervoor de sfeervolle kleine marktjes waar je kennis kunt maken met traditionele producten die de Spaanse keuken hun eigen identiteit geven of bezoek de havenstadjes en proef van de lokale visgerechten. Duik de kleinere wijkjes in en leer het échte Spanje kennen of ontdekt samen romantische baaitjes.

Spanje is zo veelzijdig dat je eigenlijk niet uitgeleerd raakt en van de ene verwondering in de andere blijft vallen. Voor een droomreis door Spanje is het echt een aanrader om een huurauto te huren en verschillende plaatsen te bezoeken. Spanje bezoeken kun je het gehele jaar door prima doen en er is werkelijk waar voor ieder type reiziger wel wat te doen, wat ook verklaart waarom Spanje hét vakantieland bij uitstek is en waarom veel Nederlanders al zijn begonnen met een thuisstudie Spaans leren.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 juli 2023 om 13:03.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud