Studiegids » Thuisstudies » Taarten Maken

Taarten Maken

Heel Holland Bakt. Jij binnenkort ook? Volg de cursus Taarten Maken Deelnemers klaar? Bakken maar. Van beginner tot meesterbakker die de lekkerste taarten bakt: in deze cursus Taarten Maken leer je alle geheimen van zelf een heerlijke taart maken. Een taart die een lust voor het oog en de maag is. Die goed smaakt en geweldig gedecoreerd is. Taarten maken, je kunt het echt leren. In twaalf lessen leer je tijdens de cursus zowel de basis van een goede taart bakken als de achterliggende theorie en bijbehorende vaardigheden. Zo combineer je praktische technieken met voldoende achtergrondkennis van taarten maken. 500 taartdecoraties Bij de cursus Taarten Maken ontvang je ook een 280 pagina’s tellend boek over het decoreren van taarten en cupcakes voor feesten en gelegenheden. Hier kun je tijdens de cursus inspirerende ideeën uit opdoen. Het lesmateriaal verwijst ook regelmatig naar creaties in het boek. Beginner? Begin bij de basis. Taarten bakken betekent beslissingen nemen. Tijdens de cursus Taarten Maken (voor beginners) krijg je alle benodigde informatie over materialen, ingrediënten en technieken. Tijdens de cursus Taarten Maken krijg je ook antwoord op vragen als: Welk basisrecept gebruik ik? Welke materialen schaf ik aan? Maak ik een taart met lagen? Welk spuitmondje kies ik?…en tal van andere vragen. Je kunt snel aan de slag en je bakt al snel een eerste taart. Ook als je nog nooit eerder een taart hebt gebakken. Ideaal voor beginnende taartenbakkers, maar ook met voldoende uitdaging voor ervaren bakkers. Heel Holland Bakt? Volg de cursus Taarten Maken en voor je het weet sta je zij aan zij met andere meesterbakkers taarten te bakken bij Heel Holland Bakt. Of je laat alleen familie en vrienden genieten van je taartbakkunsten. Zo werkt studeren bij NHA Programma Taarten Maken Tijdens de cursus Taarten Maken leer je stapsgewijs hoe je een taart bakt. De cursus bestaat uit vier delen: Theorie van taarten maken Voordat je aan de slag gaat, maak je uitgebreid kennis met de materialen en ingrediënten waar je mee werkt. Bakken, vullen, afstrijken en bekleden In de volgende drie lessen ga je aan de slag met bakken, vullen, afstrijken en bekleden van een taart. Taarten decoreren Je leert omgaan met een spuitzak. Ook leer je decoraties maken van suikerdeeg. Speciale aandacht is er voor het maken van bloemen van suikerdeeg en het decoratiemateriaal chocolade. Speciale taarten en overige cakelekkernijen Een simpele ronde taart? Er zijn veel meer taartvarianten. Je werkt tijdens de cursus met afwijkende vormen, met meerdere lagen en/of met andere ingrediënten. Ook maak je kennis met cupcakes en andere caketraktaties, zoals cakepops. Gratis materialenpakket Er zijn verschillende materialen waar je mee aan de slag gaat. NHA heeft voor jou een GRATIS startpakket samengesteld met materialen die je kunt gebruiken bij het maken en decoreren van taarten en cupcakes.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 379
  • Tarief (maandelijks): € 669.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Taarten Maken van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Taarten Maken dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Taarten Maken Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Taarten Maken. Heb je zelf ook ervaring met Taarten Maken van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Taarten Maken' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Taarten Maken

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Taarten Maken te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Taarten Maken volgen?

De studie Taarten Maken kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Taarten Maken?

Als je de studie Taarten Maken wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 379.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Taarten Maken?

De studie Taarten Maken van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Taarten Maken?

De studie Taarten Maken van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 14 maart 2021 om 05:49.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud