Studiegids » Opleidingsinstituten » NHA

NHA

Niet alleen LOI is een bekende aanbieder van thuisstudies in Nederland. Ook NHA behoort tot de grootste en meest bekende partijen. NHA biedt haar opleidingen inmiddels meer dan 85 jaar aan, waarbij naar eigen zeggen miljoen studenten hebben deelgenomen aan deze thuisstudies. Het aanbod aan NHA opleidingen is zeer groot. Het maakt dat je hier vrijwel altijd een opleiding vindt, die aansluit op je persoonlijke interesses of je de baan die je momenteel hebt. 

De meer dan 500 NHA opleidingen die je kunt volgen zijn erkend door onder meer het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Dit betekent dat de NHA thuisstudies en cursussen van een hoge kwaliteit zijn. Dit geldt zowel voor het aangeboden lesmateriaal, als ook voor de docenten die hulp bieden bij vragen. Overigens kun je ook voor een thuisstudie zonder hulp van een docent kiezen. Zo bespaar je op de kosten van een NHA opleiding. Op deze pagina lees je meer over de NHA opleidingen die worden aangeboden.

NHA is een erkende onderwijsorganisatie 

Zoals reeds genoemd biedt NHA erkende opleidingen aan. Dit betekent niet alleen dat de kwaliteit van het lesmateriaal en de docenten goed is, maar ook dat werkgevers hier veel waarde aan hechten. Zij geven de voorkeur aan een erkende opleiding, boven een opleiding van een niet-erkend onderwijsinstituut. Naast de erkenning van het ministerie van OCW, staat NHA ingeschreven bij het CRKBO. Dit is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Daarbij beschikt NHA over het NRTO-keurmerk en is deze partij ISO-gecertificeerd. 

Een voordeel wat NHA haar studenten en cursisten biedt is de mogelijkheid om een cursus eerst uit te proberen. Je hebt het lesmateriaal 15 dagen op proef. Bevalt de NHA thuisstudie? In dat geval kun je deze voortzetten. Het voorkomt dat een opleiding achteraf veel minder interessant was dan je op voorhand wellicht verwacht had.

Adresgegevens:
Industrieterrein 37
5981 NK, Panningen

Telefoon: 077 - 30 67 000
E-mail:
Website

Social Media

NHA op FacebookNHA op TwitterNHA op LinkedInNHA op InstagramNHA op YouTube

Overzicht Opleidingen & Studies

Met meer dan 500 opleidingen is NHA een van de grootste aanbieders van thuisstudies. Kies voor opleidingen in de richting van ICT, HRM of bijvoorbeeld psychologie en administratieve werkzaamheden. Ook creatieve cursussen of bijvoorbeeld een schrijfcursus behoren tot het aanbod van NHA. Onderstaand vind je een compleet overzicht met NHA opleidingen die momenteel worden aangeboden. Welke van deze NHA thuisstudies sluit aan op jouw interesses? De opleidingen van NHA worden aangeboden op mbo- en hbo-niveau.

Thuisstudies van NHA

Hieronder vind je een aantal thuisstudies van NHA, voor het complete aanbod klik je op de groene knop onderaan het overzicht!

Uitstekend vindbaar op internet: volg de cursus Zoekmachine Marketing Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer meer over search engine optimization (SEO) en search engine...

Geef je zelfvertrouwen een boost en zit lekkerder in je vel met de cursus Zelfvertrouwen Zit jij lekker in je vel? Of heb je vaak het gevoel dat je niet goed genoeg bent en kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Doe jezelf niet langer tekort. Sta sterker in je schoenen met de cursus Zelfvertrouwen....

Leer alles over ondernemen met Zelfstandig Ondernemer MKB Een eigen bedrijf beginnen in het MKB segment? Dan heb je grondige basiskennis nodig van ondernemerschap in het midden- en kleinbedrijf. Ook kennis van boekhouding en marketing is zeer gewenst. In de opleiding Zelfstandig Ondernemer MKB sla je...

Eigen bedrijf? Volg de cursus Zelfstandig Ondernemer Basis Voor veel mensen is het een droom. Voor een enkeling komt de droom uit. Werken voor jezelf en een eigen bedrijf starten. Wil je een eigen winkel, praktijk of webshop beginnen of aan de slag als zelfstandig coach, drogist of hovenier? Kies voor een...

Krachtig en effectief communiceren? Volg de cursus Zakelijke Correspondentie Nederlands Schrijf je‘u heeft’ of‘u hebt’? Wat is correct: een aantal deelnemers wil of willen zich inschrijven? In vrijwel ieder beroep is het belangrijk dat je goed schriftelijk kunt communiceren. Je wilt een goede brief...

Een correcte Franse brief of e-mail? Volg de cursus Zakelijke Correspondentie Frans Heb je beroepsmatig regelmatig te maken met Frans sprekende relaties? Dan is het fijn als je de taal goed beheerst en je op een correcte manier schriftelijk kunt communiceren. Wil jij jouw zakelijk Frans verbeteren? Volg dan...

Foutloos Engels schrijven? Volg de cursus Zakelijke Correspondentie Engels Is het‘to specialise’ of‘to specialize’? Heb je in je werk te maken met Engelstalige relaties? En wil je op de juiste manier communiceren met mensen in het Engels? Dan is de cursus Zakelijke Correspondentie Engels een absolute...

Een foutloze brief of e-mail in het Duits? Volg de cursus Zakelijke Correspondentie Duits Heb je in je werk regelmatig te maken met Duits sprekende relaties? Ach so. Dan is het sehr wichtig dat je de taal beheerst en je op een correcte manier (punktlich!) schriftelijk kunt communiceren. Veel contacten tussen...

Vind (meer) innerlijke rust met de Yoga cursus Heb je een intensieve baan of een druk huiselijk leven? Dan is yoga dé methode om spanningen de baas te blijven. De Yoga cursus biedt je de rust die je zoekt. De meest ontspannen cursus Een uur in de lotushouding met gevouwen handen naar een blinde muur...

Een eigen WordPress website leren maken? Ontdek de ins en outs in de cursus WordPress. Wil je zelf websites maken met het gratis programma WordPress? Beroepsmatig of als hobby? Van statische pagina’s tot dynamische berichten in een blog: met de cursus WordPress heb je alle technieken snel onder de knie. Je...


Erkenningen

Het opleidingsinstituut NHA werkt met de volgende erkenningen: Erkenning door het ministerie van onderwijs, ingeschreven in het CRKBO, NRTO-keurmerk en ISO 9001 gecertificeerd.


Reviews, ervaringen en recensies

Hoewel NHA een erkend aanbieder van opleidingen voor thuis is, wil je ook graag positieve reacties van eerdere studenten horen. Onderaan deze pagina vind je NHA reviews van bezoekers die reeds een NHA opleiding hebben afgerond. Het geeft een eerlijk beeld van de kwaliteit die dit onderwijsinstituut haar studenten biedt en de wijze waarop het onderwijs hier is ingericht.

Heb je zelf een NHA opleiding gevolgd in de afgelopen periode? In dat geval vragen we je zelf een NHA review achter te laten in de reacties. Zo help je studenten die momenteel nog twijfelen tussen verschillende onderwijsorganisaties.

Wil je een review, recensie of ervaring met NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over NHA dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

NHA Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van NHA. Heb je zelf ook ervaring met NHA, laat dan nu ook jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Contactgegevens van NHA

Wens je meer informatie over de NHA opleidingen of cursussen? Op de website van NHA vind je per opleiding meer informatie. Tevens biedt NHA een uitgebreid helpcenter aan, waar je het antwoord vindt op de vragen die het meest gesteld worden. Ook handig is de mogelijkheid om NHA per Whatsapp te benaderen. Dit kan op het telefoonnummer 06 – 17 40 70 26. NHA is ook op zaterdag bereikbaar.

Veelgestelde Vragen over NHA

Niet alleen op de website van NHA vind je een helpcenter met daarin het antwoord op de meest gestelde vragen. Onderstaand vind je het antwoord op vragen die vaak gesteld worden via deze website. Heb je zelf een vraag met antwoord van NHA? Laat deze achter in de reacties, zodat we deze toe kunnen voegen aan het overzicht.

Zijn de opleidingen van NHA erkend?

Opleidingen van NHA zijn erkend door onder meer het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Tevens is NHA CRKBO-geregistreerd. Deze partij controleert NHA regelmatig op de geboden kwaliteit.

Op wat voor niveau kan ik NHA opleidingen volgen?

NHA opleidingen worden aangeboden op mbo- en hbo-niveau. Opleidingen op wo-niveau worden momenteel niet door NHA aangeboden. Je kunt ook kiezen voor een cursus, waarvoor geen mbo- of hbo-niveau vereist is.

Kan ik bij NHA ook terecht voor cursussen?

Naast de verschillende opleidingen, biedt NHA cursussen aan. Denk hierbij aan taalcursussen, waarbij je in een relatief korte tijd de basis van een bepaalde taal leert.

Waar vind ik eerlijke reviews over NHA?

In de reacties onderaan deze pagina vind je NHA reviews van andere bezoekers. Het geeft je een eerlijk beeld van hetgeen van kunt verwachten van NHA lesmateriaal en docenten.

Waar vind ik een mooi overzicht van NHA opleidingen?

Kijk eens naar het overzicht op deze pagina, wanneer je wilt weten welke opleidingen NHA aanbiedt. De diversiteit aan opleidingen maakt dat je altijd een opleiding vindt bij jouw interesses en achtergrond.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 februari 2021 om 13:43.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud