Studiegids » Thuisstudies » Soft Skills

Soft Skills

Soft Skills training: Stop met stilstaan en ontwikkel jezelf Wil jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt of wil je jouw soft skills ontwikkelen ten behoeve van jouw werk- en privéleven? Dan is de NHA Soft Skills training de thuisstudie die je zoekt. Soft skills zijn namelijk dé vaardigheden van de 21e eeuw. Soft skills worden steeds belangrijker De NHA Soft Skills training als thuisstudie kan door iedereen worden gevolgd. Wanneer je actief bent op de arbeidsmarkt gebruik je namelijk voortdurend je soft skills. Soft skills omvatten onder andere jouw vermogen om met anderen, jezelf en je werk om te gaan. In het bedrijfsleven komt de aandacht naast hard skills ook steeds meer op soft skills te liggen. Jouw soft skills bepalen of jij wel of niet de juiste match bent met een bedrijf. Ben jij bijvoorbeeld een perfectionist, teamplayer, behulpzaam of een echte optimist? Al deze varianten van people skills bepalen hoe jij als werknemer functioneert. Soft skills kunnen het verschil maken tijdens een sollicitatie en kunnen de doorslaggevende factor zijn bij het krijgen van een promotie. Persoonlijke ontwikkeling en doelen bereiken Tijdens de Soft Skills training / cursus ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je persoonlijke doelen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven. De opdrachten in de cursus zorgen ervoor dat je met jouw soft skills aan de slag gaat. Het is een proces wat zowel op bewust als op onbewust niveau plaatsvindt, maar wat zeker is: het levert verandering op in je gedrag. Zorg voor groei met een Soft Skills training Het ontwikkelen van je eigen soft skills maakt je een mooier mens, zowel zakelijk als privé. Het is van belang om je soft skills te blijven ontwikkelen, om te kunnen groeien, wijzer te worden en vol energie en zelfvertrouwen in het leven te staan. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Soft Skills Tijdens de Soft Skills training komen diverse onderwerpen aan bod. Je gaat aan de slag met eigenaarschap, communicatievaardigheden, gezonde relaties onderhouden, focus aanbrengen, doorzettingsvermogen enzovoorts. Het studieprogramma is opgebouwd uit vier modules: Ik– Zelfkennis; Ik en de ander– Samenwerking; Ik en mijn omgeving– Beter communiceren; Normatief– Etiquette.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Persoonlijke Ontwikkeling
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 3 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 329
  • Tarief (maandelijks): € 660.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Soft Skills van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Soft Skills dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Soft Skills Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Soft Skills. Heb je zelf ook ervaring met Soft Skills van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Soft Skills' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Soft Skills

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Soft Skills te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Soft Skills volgen?

De studie Soft Skills kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Soft Skills?

Als je de studie Soft Skills wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 329.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Soft Skills?

De studie Soft Skills van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Soft Skills?

De studie Soft Skills van NHA duurt 3 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 18 april 2021 om 08:58.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud