Studiegids » Thuisstudies » Rekenen

Rekenen

Rekenvaardigheden snel verbeteren? Volg de cursus Rekenen De wortel van 196? 8 x 16 vereenvoudigen tot 4 x 32 of 2 x 64? Goed kunnen rekenen, het belang is vanzelfsprekend. Je wilt je kinderen helpen bij hun huiswerk, gewichten kunnen omrekenen bij het koken en wisselgeld in de winkel kunnen natellen. En ongetwijfeld kun je nog tientallen situaties bedenken waarbij goed kunnen rekenen belangrijk is. Rekenen is soms best lastig. Heb je het gevoel dat jouw vaardigheden op dat vlak tekort schieten? Dat geldt voor meer mensen. De cursus Rekenen heeft al duizenden mensen goed op weg geholpen en het vertrouwen gegeven dat zij prima met cijfers kunnen omgaan. Keuzes maken Goed rekenen is zowel voor je werk als thuis belangrijk. Je hebt rekenen nodig bij het boodschappen doen en het invullen van belastingformulieren. Ook als je financiële keuzes maakt op het gebied van sparen of verzekeren. Bij grote aankopen wil je sterk in je schoenen staan, prijzen vergelijken en goed onderhandelen. Met de cursus Rekenen leer je stapsgewijs en op een leuke, interactieve manier rekenen. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: getallen; verhoudingen; meten/ meetkunde; verbanden. Praktische cursus Je leert de basisprincipes van rekenen en maakt veel oefeningen. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk brengen. Het lesmateriaal varieert en maakt de cursus afwisselend en onderhoudend. Na de cursus Rekenen weet je weer precies hoe de rekenregels werken en kun je ze zelf goed toepassen. Je schrikt er niet meer voor terug om dingen uit te rekenen en je zelfvertrouwen groeit. Volg de cursus en leer beter rekenen. Je merkt al snel het verschil en plukt de vruchten in het kwadraat. Zo werkt studeren bij NHA Programma Rekenen De volgende onderdelen komen in de cursus Rekenen aan bod: Getallen: je leert de notatie en betekenis van (zowel positieve als negatieve) gehele getallen, decimale getallen en breuken kennenén gebruiken. Verhoudingen: na deze lessen kun je de schrijfwijze, taal en betekenis van procenten, breuken en verhoudingen herkennen en gebruiken. Meten/meetkunde: leer de methoden, de eenheden en de schaalverdeling om objecten te meten en daarmee te rekenen. Verbanden: dit onderdeel gaat over het omgaan met tabellen, grafieken, formules en vuistregels waarin patronen of verbanden zijn weergegeven. In het dagelijks leven, in beroepssituaties en in de media komen met name tabellen en grafieken veelvuldig voor. Rekenen is een vaardigheid. Dit betekent dat het niet alleen gaat om het geven van oplossingen. Ook het begrijpen en zelf kunnen toepassen van rekenmethoden is belangrijk. Met de cursus Rekenen (op 2F niveau) leer je welke rekenregels er zijn, maar ook de manier waarop ze worden toegepast. Doordat er veel met oefeningen wordt gewerkt, pas je de regels meteen toe in de praktijk. Na deze cursus ben je in staat om steeds vlotter en steeds meer berekeningen uit te voeren. Reken daar maar op!

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Persoonlijke Ontwikkeling
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 3 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 447
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Rekenen van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Rekenen dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Rekenen Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Rekenen. Heb je zelf ook ervaring met Rekenen van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Rekenen' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Rekenen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Rekenen te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Rekenen volgen?

De studie Rekenen kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Rekenen?

Als je de studie Rekenen wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Rekenen?

De studie Rekenen van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Rekenen?

De studie Rekenen van NHA duurt 3 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 januari 2021 om 08:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud