Studiegids » Thuisstudies » Parapsychologie

Parapsychologie

Volg de cursus Parapsychologie voor een ontdekkingsreis door het paranormale Een déjà vu, voorspellende dromen, helderziendheid… Zijn er zaken die zich aan het oog van de wetenschap onttrekken? Parapsychologie bestudeert verschijnselen. Paranormale verschijnselen waar geen wetenschappelijk bewijs voor is. Al eeuwenlang zijn er verhalen over bovennatuurlijke verschijnselen. Volgelingen van wereldgodsdiensten claimen dat stichters zoals Mozes, Boeddha, Jezus en Mohammed bijzondere gaven hadden en wonderen verrichtten. Paranormale verschijnselen Parapsychologie houdt zich bezig met paranormale verschijnselen. Verschijnselen die naast het normale staan. Van een voorgevoel tot reïncarnatie en van voorspellende dromen tot telekinese. De cursus Parapsychologie biedt een overzicht van paranormale verschijnselen. Behalve een historisch overzicht krijg je ook zicht op feiten en fabels. Welke wetenschappelijke bewijzen zijn er voor verschijnselen? Leven na de dood Van buitenzintuiglijke waarnemingen tot orakels, toeval en synchronisiteit: tijdens de cursus parapsychologie komt alles aan bod. Ook leven na de dood en verschijningen zijn belangrijke onderwerpen voor een parapsycholoog. Natuurlijk zijn er sceptische mensen. Tovenaars, goeroes, heksen, spoken. Waar komen de verhalen vandaan? Wat is gebaseerd op feiten en wat is onzin? Vorm je eigen mening en onderbouw je mening met argumenten. Bestudeer de geschiedenis van paranormale verschijnselen Ontdek hoe oud verhalen over bijna-dood-ervaringen zijn. Hoeveel kunstenaars in hun werk verwijzen naar paranormale verschijnselen. Welke culturen dichten dromen speciale krachten toe? Zo werkt studeren bij NHA Programma Parapsychologie Een ontdekkingsreis door het paranormale De cursus Parapsychologie behandelt de vele interessante onderwerpen die te maken hebben met paranormale verschijnselen en de wetenschap die deze verschijnselen bestudeert, de parapsychologie. In de cursus Parapsychologie krijg je een overzicht van de voornaamste fenomenen, het bewijsmateriaal dat er voor bestaat en van de onderzoeken die men doet als men de verschijnselen eenmaal voldoende bewezen acht. Aan bod komen onder andere: buitenzintuiglijke waarnemingen (telepathie en helderziendheid); droomonderzoek; ganzfeldonderzoek; retrocognitie (terugschouw) en tijdreizen (ervaringen waarbij men ervan overtuigd is in het verleden te verkeren); precognitie (voorschouw) in dromen, orakels; bekende profeten en voorspellingen; buitenzintuiglijke waarnemingen bij dieren; psychokinese, telekinese; persoonsgebonden Poltergeist; paranormaal genezen: fysieke wonderen; meervoudige lichamelijkheid; reïncarnatie; contact na de dood; dromen, ingevingen, leven na de dood: verschijningen; leven na de dood: plaatsgebonden poltergeistgevallen/spookhuizen; spiritistische amateur-séances en hun risico’s; professionele mediums; chanelling en”engelen”; toeval en synchronisiteit.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Gedrag en Maatschappij
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 10 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 329
  • Tarief (maandelijks): € 1036.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Parapsychologie van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Parapsychologie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Parapsychologie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Parapsychologie. Heb je zelf ook ervaring met Parapsychologie van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Parapsychologie' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Parapsychologie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Parapsychologie te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Parapsychologie volgen?

De studie Parapsychologie kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Parapsychologie?

Als je de studie Parapsychologie wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 329.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Parapsychologie?

De studie Parapsychologie van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Parapsychologie?

De studie Parapsychologie van NHA duurt 10 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 9 november 2020 om 03:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud