Studiegids » Thuisstudies » Korte Verhalen Schrijven

Korte Verhalen Schrijven

Schrijf ontroerende, fantasierijke, spannende of je eigen verhalen Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Soms maken mensen van hun hobby hun vak. Veel van de bestverkopende schrijvers begonnen met een hobby, een opstel op school of een schrijfcursus. Leer de technieken van het schrijven met de cursus Korte Verhalen Schrijven. Persoonlijk commentaar op je werk Schrijf in je eigen tempo aan je verhaal en je persoonlijke leraar geeft daarna commentaar. Verbeter je verteltechnieken en ontwikkel je eigen schrijfstijl. Wil je schrijven als Saskia Noort of Roald Dahl? Leer genres en schrijfstijlen van schrijvers kennen. Specialiseer je in genres die je het beste liggen en het meeste aanspreken. En dan? Een publicatie in een (literair) tijdschrift? Het gebeurt. Schrijven, schrappen en schaven Het gaat om het verhaal. Schrijven. Het resultaat telt. Hoe bereik je het beste resultaat? Tijdens het schrijven van korte verhalen kun je ongelimiteerd experimenteren met schrijfstijl, spanningsboog, stijlfigureren en nog veel meer. Werk met drama, humor en satire. Aanvankelijk probeer je vanalles en leer je gaandeweg wat het beste bij je past. Uiteindelijk word je steeds bewuster bekwaam en weet je wat er nodig is om een goed kort verhaal te schrijven. De cursus korte verhalen schrijven is de start van jouw verhaal. Zo werkt studeren bij NHA Programma Korte Verhalen Schrijven In de cursus Korte Verhalen Schrijven wordt aan een groot aantal genres aandacht besteed. Het schrijven van romantische verhalen, misdaadverhalen, biografische verhalen, streekverhalen: je leert het allemaal in deze schrijfcursus. Na een tijdje krijg je de kans om je te specialiseren in het genre dat het beste bij je past. In 48 lessen komen de volgende onderwerpen aan bod: taal en stijl; genres en verhaalsoorten; schrijven van dialogen; opbouw van spanning; werken met flashbacks; onze Nederlandse literatuur; de schematische opzet voor een verhaal; beeldspraak en cliché’s; ruimte en tijd; karakters en personages; vertelperspectieven; levendig taalgebruik; conflicten beschrijven; humor en satire.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 12 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 229
  • Tarief (maandelijks): € 1221
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Korte Verhalen Schrijven van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Korte Verhalen Schrijven dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Korte Verhalen Schrijven Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Korte Verhalen Schrijven. Heb je zelf ook ervaring met Korte Verhalen Schrijven van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Korte Verhalen Schrijven' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Korte Verhalen Schrijven

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Korte Verhalen Schrijven te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Korte Verhalen Schrijven volgen?

De studie Korte Verhalen Schrijven kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Korte Verhalen Schrijven?

Als je de studie Korte Verhalen Schrijven wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 229.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Korte Verhalen Schrijven?

De studie Korte Verhalen Schrijven van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Korte Verhalen Schrijven?

De studie Korte Verhalen Schrijven van NHA duurt 12 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 22 januari 2021 om 05:24.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud