Studiegids » Thuisstudies » Kalligrafie

Kalligrafie

Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursus Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligrafie razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift. Een vooropleiding? Niet nodig. Zelfde geldt voor tekentalent. Kalligraferen leer je eenvoudig en snel. Hobbyschrijver of beroepsschrijver? Van elke tekst maak je een waar kunststuk. Bijvoorbeeld met lettertypes die de Romeinen en Grieken eeuwen geleden al gebruikten. Zelfs een woord als‘koelkastmagneet’ krijgt bij kalligrafie opeens toegevoegde waarde. Na de cursus Kalligrafie versta je de kunst van het‘cosmetisch mooischrijven’. Ontspannende hobbycursus Kalligrafie vereist geduld en oog voor detail. De cursus is bij uitstek geschikt om tot rust te komen. Bijkomend voordeel van deze ontspannende hobby is dat je altijd mensen aangenaam verrast met tekst op verjaardagskaarten. Of bij andere gelegenheden zoals jubilea, feestdagen en (bedrijfs)feesten waar je uitnodigingen voor schrijft. Professioneel kalligraferen Kan kalligrafie ook meer zijn dan alleen ontspanning? Jazeker, zo leer je tijdens de cursus hoe je kalligrafie beroepsmatig inzet. Bijvoorbeeld voor het maken van advertenties, reclameborden of het ontwikkelen van huisstijlen en unieke logo’s. Starterspakket Bij de cursus Kalligrafie ontvang je een uitgebreid starterspakket met daarin: hoogwaardige kalligrafeerpennen; kalligrafie-inkt; schriften en potloden. Voor zowel links- als rechtshandige mensen is het starterspakket beschikbaar. Zo werkt studeren bij NHA Programma Kalligrafie Tijdens deze cursus ga je aan de slag met volgende onderdelen van kalligrafie: letters tekenen en schrijven; schriftgeschiedenis; materiaalkennis; heraldiek; kleurenleer; reclame.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 16 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 219
  • Tarief (maandelijks): € 1615.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Kalligrafie van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Kalligrafie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Kalligrafie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Kalligrafie. Heb je zelf ook ervaring met Kalligrafie van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Kalligrafie' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Kalligrafie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Kalligrafie te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Kalligrafie volgen?

De studie Kalligrafie kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Kalligrafie?

Als je de studie Kalligrafie wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 219.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Kalligrafie?

De studie Kalligrafie van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Kalligrafie?

De studie Kalligrafie van NHA duurt 16 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 13 december 2020 om 21:44.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud