Studiegids » Thuisstudies » Inkscape/Illustrator

Inkscape/Illustrator

Grafisch ontwerpen op de computer? Volg de cursus Inkscape/Illustrator Wil je leren grafisch ontwerpen op een computer? Maar heb je nog weinig of geen ervaring met een grafisch computerprogramma? Maak kennis met het gratis tekenpakket Inkscape. Inkscape is een‘vectorgeoriënteerd’ tekenprogramma, net als duurdere programma’s zoals Adobe Illustrator en CorelDraw. Inkscape is een prima opstap wanneer je ervaring wilt opdoen met tekenprogramma’s. Tekentalent? Inkscape is een fijn programma om de technieken te leren. Goed om te weten: de bestanden die je maakt in Inkscape, kun je inlezen in Illustrator. Wanneer je overstapt, gaat je eerdere werk dus niet verloren. In de cursus Inkscape draait het niet om tekentalent. Je leert juist de technieken van vector graphics om te kunnen tekenen. Ook zonder enig tekentalent kom je met behulp van de vele voorbeelden een heel eind. Gereedschappen In de cursus leer je omgaan met de gereedschappen en de mogelijkheden die Inkscape te bieden heeft. Vanaf leséén ga je al aan de slag en je zult verrast zijn over de vaardigheden die je in korte tijd ontwikkelt. Gaandeweg word je steeds handiger in het gebruik van Inkscape en weet je precies wanneer je welk gereedschap moet gebruiken. Tips en tricks De mogelijkheden van Inkscape zijn ongekend. In de cursus komen ze stap voor stap aan bod. Je krijgt alle tijd en gelegenheid om de technieken onder de knie te krijgen. Met een karrevracht aan basiskennis en basisvaardigheden en heel veel tips en tricks heeft het tekenprogramma al snel geen geheimen meer voor je. Na de cursus kun je prima zelfstandig aan de slag met Inkscape. Het programma voelt vertrouwd en je ontdekt steeds meer nieuwe mogelijkheden. De cursus Inkscape is zowel voor privégebruik als voor professionals (zoals vormgevers en dtp’ers) een absolute aanrader. Wil je ook beeld bewerken? Overweeg de cursus Gimp of cursus Photoshop, of kies voor de drie-in-één cursus Grafisch Vormgever waarbij je ook alles leert over Scribus/Indesign. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Inkscape/Illustrator kennismaken met Inkscape; teksten; muis of tekenpen; het project; beziér krommen; lassen en knippen; tekenen uit de hand; manipuleren van teksten en letters; bitmap illustraties toevoegen; complete huisstijl ontwikkelen; filters en effecten; vervormen en vullen; folder; eindproject. Wat kun je aan het einde van deze cursus? Wat we heel belangrijk vinden, is dat we een drempel bij je weghalen en dat jij je niet laat overrompelen door de vele mogelijkheden maar rustig stap voor stap de technieken leert. De enorme basiskennis en de extra tips en tricks die we jou aanbieden, brengen jou zover dat je zelfstandig nog veel meer mogelijkheden kunt gaan ontdekken. Deze cursus is een aanrader, zowel voor privégebruik als beroepsmatig (DTP). Deze opleiding kan worden gevolgd op computers met zowel Windows als Macintosh als besturingssysteem.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Exact en Informatica
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 4 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 249
  • Tarief (maandelijks): € 465.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Inkscape/Illustrator van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Inkscape/Illustrator dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Inkscape/Illustrator Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Inkscape/Illustrator. Heb je zelf ook ervaring met Inkscape/Illustrator van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Inkscape/Illustrator' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Inkscape/Illustrator

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Inkscape/Illustrator te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Inkscape/Illustrator volgen?

De studie Inkscape/Illustrator kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Inkscape/Illustrator?

Als je de studie Inkscape/Illustrator wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 249.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Inkscape/Illustrator?

De studie Inkscape/Illustrator van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Inkscape/Illustrator?

De studie Inkscape/Illustrator van NHA duurt 4 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 3 januari 2021 om 07:24.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud