Studiegids » Thuisstudies » Elementaire Belastingkunde

Elementaire Belastingkunde

Belastingaangifte? Leer geld verdienen met de cursus Elementaire Belastingkunde Geld verdienen met belasting, hoe werkt dat? Moet je jaarlijks een andere partij benaderen om jouw belastingaangifte in te vullen? En moet je daar dan ook nog voor betalen? De vragen stapelen zich op. Waarom moeilijk doen? Volg de cursus Elementaire Belastingkunde en verzorg voortaan zelf de belastingaangifte. Met de cursus Elementaire Belastingkunde zorgt NHA ervoor dat jaarlijks duizenden mensen zonder problemen hun eigenén andermans belastingaangifte invullen. Aan de hand van de goed te volgen cursus, leer je hoe je op de meest voordelige en correcte wijze jouw aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Je komt alle‘ins en outs’ te weten van het huidige belastingstelsel. Box 1, Box 2 en Box 3: het worden vertrouwde begrippen. Het devies:‘betaal nooit te veel belasting’. Mooie bijverdienste Na het volgen van deze cursus help je voortaan ook anderen bij het invullen van hun formulieren. Je hebt meteen een potentiële mooie bijverdienste te pakken. Verschillende vormen van belasting bestudeer je tijdens de opleiding om tot een goed begrip van de Wet op de Inkomstenbelasting te komen. Deze wet beslaat het grootste deel van de cursus. Compacte studie Volg de cursus Elementaire Belastingkunde: een compacte zelfstudie waarmee je nuén in de toekomst heel wat belastinggeld bespaart. Gratis bij deze cursus Je ontvangt voor de duur van de opleiding gratis toegang tot software van Unit4 Fiscaal Gemak, waarin je in een speciaal voor NHA studenten gemaakte kantooromgeving berekeningen ten behoeve van jouw huiswerk kan maken. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Elementaire Belastingkunde Na de inleiding worden de volgende onderwerpen behandeld: inleiding belastingrecht; Algemene Wet Rijksbelastingen; loonbelasting; belastingschijven en tabellen; dividendbelasting; omzetbelasting; winst uit onderneming; inkomstenbelasting; inkomsten uit diverse bronnen; vennootschapsbelasting; praktijkgerichte oefeningen. Deze belastingen dienen bestudeerd te worden om tot een goed begrip van de Wet op de Inkomstenbelasting te komen. Deze Wet op de Inkomstenbelasting zal het grootste deel van de cursus Elementaire Belastingkunde beslaan. In 16 lessen komt de theorie aan de orde. In de laatste 4 lessen worden enkele belastingaangiftes uitgewerkt. Onze cursus Elementaire Belastingkunde wordt constant gemoderniseerd. Dit is een cursus waarmee je nu en in de toekomst veel belastinggeld kunt besparen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Economie en Bedrijf
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 5 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 199
  • Tarief (maandelijks): € 1022
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Elementaire Belastingkunde van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Elementaire Belastingkunde dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Elementaire Belastingkunde Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Elementaire Belastingkunde. Heb je zelf ook ervaring met Elementaire Belastingkunde van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Elementaire Belastingkunde' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Elementaire Belastingkunde

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Elementaire Belastingkunde te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Elementaire Belastingkunde volgen?

De studie Elementaire Belastingkunde kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Elementaire Belastingkunde?

Als je de studie Elementaire Belastingkunde wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 199.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Elementaire Belastingkunde?

De studie Elementaire Belastingkunde van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Elementaire Belastingkunde?

De studie Elementaire Belastingkunde van NHA duurt 5 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 13 mei 2021 om 02:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud