Studiegids » Thuisstudies » Cursus Tamil

Cursus Tamil

Ontdek een verrassende, klassieke taal: volg de cursus Tamil Studieprogramma Tamil In de taalcursus Tamil leer je eerst de basis van deze prachtige, klassieke taal. Daarna leer je een aantal typische Tamil woorden en uitdrukkingen. Je beschikt al snel over een mooie basis Tamil kennis. In de cursus Tamil leer je bijvoorbeeld uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Uitspraaktips De nadruk ligt in de lessen op Tamil leren spreken. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De slimme lesopbouw zorgt ervoor dat je al snel over een flinke woordenschat beschikt. In de cursus vergaar je ook kennis over lokale gewoonten en gebruiken van de Tamils. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Tamil van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Tamil dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Tamil Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Tamil. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Tamil van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Tamil' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Tamil

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Tamil te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Tamil volgen?

De studie Cursus Tamil kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Tamil?

Als je de studie Cursus Tamil wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Tamil?

De studie Cursus Tamil van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Tamil?

De studie Cursus Tamil van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 januari 2021 om 19:30.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud