Studiegids » Thuisstudies » Cursus Swahili

Cursus Swahili

Leer een van de belangrijkste Afrikaanse talen: volg de cursus Swahili. Studieprogramma Swahili Uitspraaktips De cursus Swahili begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat. Tijdens de cursus leer je over Afrikaanse gewoonten en gebruiken. Kennis die goed van pas komt als je dit mooie continent bezoekt. Woordenschat In de taalcursus Swahili leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Start vandaag nog met Swahili leren bij NHA! Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Swahili van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Swahili dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Swahili Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Swahili. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Swahili van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Swahili' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Swahili

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Swahili te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Swahili volgen?

De studie Cursus Swahili kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Swahili?

Als je de studie Cursus Swahili wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Swahili?

De studie Cursus Swahili van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Swahili?

De studie Cursus Swahili van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 11 februari 2022 om 14:58.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud