Studiegids » Thuisstudies » Cursus Saudi

Cursus Saudi

Leer de taal van Saudi-Arabië: volg de cursus Saudi Hijazi is het meest gesproken dialect van het Arabische schiereiland. In de taalcursus Saudi maak je kennis met deze boeiende taal en leer je de taal spreken en begrijpen. Het stedelijke Hijazi dialect is het belangrijkste dialect van de Saudi-Arabische westkust (Jeddah) en de heilige steden Mekka en Medina. Hijazi wordt gebruikt voor commerciële en overheidsdoeleinden. Spreekvaardigheid In de taalcursus Saudi ligt de nadruk op het praktische gebruik van de taal. Na deze cursus kun je in Saudi-Arabië zowel privé als zakelijk prima uit de voeten. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar Saudi-Arabië? Met een cursus Saudi kun je jezelf uitstekend redden in Saudi. Maar ook wanneer je een zakenreis naar een van deze landen in het verschiet hebt, bewijst de cursus goede diensten. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Saudi De taalcursus Saudi begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt: praktische luisteroefeningen; heldere uitspraaktips; bruikbare woordenlijsten. Oefenen Je bouwt een stevige woordenschat op door veel te oefenen. In de cursus Saudi komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan Saudi-Arabië brengt. Begroeting In de taalcursus Saudi leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Saudi van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Saudi dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Saudi Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Saudi. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Saudi van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Saudi' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Saudi

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Saudi te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Saudi volgen?

De studie Cursus Saudi kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Saudi?

Als je de studie Cursus Saudi wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Saudi?

De studie Cursus Saudi van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Saudi?

De studie Cursus Saudi van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 12 februari 2022 om 12:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud