Studiegids » Thuisstudies » Cursus Punjabi

Cursus Punjabi

Punjabi leren? Punjabi, de taal van Punjab en Pakistan Ga je op (zaken)reis naar de Indiase deelstaat Punjab of naar Pakistan? Heb je interesse in de vele films die in het Punjabi verschenen zijn? Met de cursus Punjabi leer je de taal razendsnel. Punjabi, ook wel Panjabi genoemd, is de meest gesproken taal van Pakistan en de officiële taal van de Indiase provincie Punjab. Wereldwijd spreken bijna 130 miljoen mensen Punjabi. Interessant feit: er zijn veel films in het Punjabi opgenomen. Dat heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de populariteit van de taal. Punjabi leren spreken De taalcursus Punjabi begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De grammatica leer je op eenvoudige wijze met overzichtelijke samenvattingen. Met veel oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en bouw je al snel een flinke woordenschat op. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar India of Pakistan? Met een cursus Punjabi haal je het optimale uit je reis. Vooral als je een zakenreis naar een van deze landen in het verschiet hebt, bewijst de cursus goede diensten. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Punjabi Begroeting In de cursus Punjabi komen ook lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan India of Pakistan brengt. In de taalcursus Punjabi leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Punjabi van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Punjabi dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Punjabi Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Punjabi. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Punjabi van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Punjabi' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Punjabi

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Punjabi te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Punjabi volgen?

De studie Cursus Punjabi kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Punjabi?

Als je de studie Cursus Punjabi wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Punjabi?

De studie Cursus Punjabi van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Punjabi?

De studie Cursus Punjabi van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 20 maart 2021 om 20:38.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud