Studiegids » Thuisstudies » Cursus Perzisch (Farsi)

Cursus Perzisch (Farsi)

Ontdek de invloed van Farsi op Europese talen: volg de taalcursus Perzisch Sommige mensen denken direct aan een tapijt. Dat kan. Alleen is Perzisch ook een van de oudst gedocumenteerde talen ter wereld. Door de belangrijke rol die Perzië in de wereldgeschiedenis speelde, zien we nog altijd Perzische woorden terug in onder meer het Nederlands. Perzisch, ook wel Farsi genoemd, wordt voornamelijk gesproken in Iran. Daarnaast is het een belangrijke taal in Afghanistan (waar het Dari heet) en in de Centraal-Aziatische Republiek Tadzjikistan. Perzisch / Farsi leren spreken Door de eeuwenlange contacten met de Perzische wereld, zijn er veel Perzische woorden blijven hangen in Europese talen. In het Nederlands gebruiken we bijvoorbeeld de van oorsprong Perzische woorden bazaar, pyjama, divan en kiosk. Farsi schrijf je in het Arabische schrift. In de taalcursus Perzisch ligt de nadruk meer op het leren spreken en begrijpen van de taal. Het Arabische schrift hoef je niet te leren. Vakantie of werk Ga je binnenkort op reis naar een land waar Farsi de voertaal is? Of heb je in je werk te maken met Iraniërs of Afghanen? Dan beschik je na de taalcursus Perzisch over voldoende vaardigheden om gemakkelijk contact te leggen. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Perzisch (Farsi) Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een uitgebreide woordenschat. In de taalcursus Perzisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Perzisch (Farsi) van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Perzisch (Farsi) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Perzisch (Farsi) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Perzisch (Farsi). Heb je zelf ook ervaring met Cursus Perzisch (Farsi) van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Perzisch (Farsi)' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Perzisch (Farsi)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Perzisch (Farsi) te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Perzisch (Farsi) volgen?

De studie Cursus Perzisch (Farsi) kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Perzisch (Farsi)?

Als je de studie Cursus Perzisch (Farsi) wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Perzisch (Farsi)?

De studie Cursus Perzisch (Farsi) van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Perzisch (Farsi)?

De studie Cursus Perzisch (Farsi) van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 2 augustus 2021 om 13:51.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud