Studiegids » Thuisstudies » Cursus Latijns-Amerikaans

Cursus Latijns-Amerikaans

Het Spaans van Zuid-Amerika leren? Volg de cursus Latijns-Amerikaans In veel landen in Midden- en Zuid-Amerika is Spaans de hoofdtaal. In de cursus Latijns-Amerikaans leer je Spaans zoals de bevolking het daar spreekt. Met een andere uitspraak en een eigen woordenschat. Bij Latijns-Amerika denk je al snel aan dansen en temperament. En de taal natuurlijk. Spaans wordt niet alleen in Spanje gesproken. Het is ook de officiële taal in Mexico, zes landen in Centraal-Amerika, alle landen in Zuid-Amerika (behalve Brazilië, de Guyana’s en Suriname), Cuba, de Dominicaanse Republiek en Puerto Rico. En dat is nog niet alles: ook miljoenen inwoners van de Verenigde Staten spreken en verstaan Spaans. Uitspraak en grammatica De Latijns-Amerikaanse variant van Spaans verschilt van het Europese Spaans. Er zijn verschillen in: uitspraak en intonatie grammatica woordenschat In de cursus Latijns-Amerikaans leer je het niet-Europese Spaans. Zakenreis Latijns-Amerikaans leren is zeer handig als je in je werk met ondernemers uit Midden- of Zuid-Amerika te maken krijgt. Het is een investering waarvan je nog jarenlang heel veel plezier en profijt hebt. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Latijns-Amerikaans De taalcursus leidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Woordenschat Enig idee wat een deurknop is in Latijns-Amerikaans Spaans? Dankzij de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat. In de taalcursus Latijns-Amerikaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Latijns-Amerikaans van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Latijns-Amerikaans dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Latijns-Amerikaans Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Latijns-Amerikaans. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Latijns-Amerikaans van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Latijns-Amerikaans' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Latijns-Amerikaans

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Latijns-Amerikaans te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Latijns-Amerikaans volgen?

De studie Cursus Latijns-Amerikaans kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Latijns-Amerikaans?

Als je de studie Cursus Latijns-Amerikaans wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Latijns-Amerikaans?

De studie Cursus Latijns-Amerikaans van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Latijns-Amerikaans?

De studie Cursus Latijns-Amerikaans van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2021 om 17:28.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud