Studiegids » Thuisstudies » Cursus Bulgaars

Cursus Bulgaars

Ontdek de historische betekenis: start met Bulgaars leren Bulgaars is een Slavische taal en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze taalfamilie. Heb je interesse in de taal van Bulgarije en wil je het Bulgaars leren spreken? Stort je in het diepe en laat je verrassen. Bulgarije is steeds meer in trek als vakantieland. De schitterende stranden aan de Zwarte Zee en de besneeuwde bergtoppen staan garant voor een leuke zon- of wintersportvakantie. Heb je plannen om dit ongerepte Balkanland te bezoeken? Dan is het extra leuk wanneer je de taal spreekt. Zo leg je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking. Ook buiten Bulgarije Bulgaars is een Slavische taal. Het eerste Slavische alfabet was gebaseerd op een dialect van het Bulgaars. Daarmee speelt deze taal een belangrijke rol van betekenis. Bulgaars wordt ook gesproken buiten de landsgrenzen van Bulgarije, bijvoorbeeld in delen van: Oekraïne Moldavië Roemenië Servië Griekenland Zakelijke contacten De cursus Bulgaars is niet alleen interessant wanneer je het land bezoekt als toerist. Ook wanneer je zakelijke contacten hebt met bedrijven of ondernemers in Bulgarije is deze intensieve taalopleiding een waardevolle investering. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma cursus Bulgaars Cyrillische alfabet In het Bulgaars maak je gebruik van het Cyrillische alfabet. Dit is even wennen, maar het cyrillisch maakt de taalcursus wel extra leuk en uitdagend. Omdat alles ook fonetisch wordt weergegeven, levert het bovendien weinig problemen op. Bulgaars leren spreken De interactieve cursus Bulgaars gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Je leert in de cursus Bulgaars ook over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je van pas komt wanneer je het land bezoekt. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bulgaars leren spreken en schrijven. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Bulgaars van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Bulgaars dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Bulgaars Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Bulgaars. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Bulgaars van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Bulgaars' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Bulgaars

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Bulgaars te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Bulgaars volgen?

De studie Cursus Bulgaars kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Bulgaars?

Als je de studie Cursus Bulgaars wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Bulgaars?

De studie Cursus Bulgaars van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Bulgaars?

De studie Cursus Bulgaars van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 februari 2021 om 03:18.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud