Studiegids » Thuisstudies » Cursus Baskisch

Cursus Baskisch

Maak kennis met een bijzondere taal. Volg de cursus Baskisch. De Baskische taal? Die is met geen enkele andere Europese taal te vergelijken. Hoewel Baskenland binnen de landsgrenzen van Frankrijk en Spanje ligt, heeft het vrijwel niets met Frans en Spaans gemeen. Het Baskisch staat volledig los van de Romaanse, Franse en Spaanse taal. Deze taalcursus richt zich op het dialect van Bilbao. Dit is de hoofdstad van de provincie Vizcaya in Noord-Spanje, een van de drie Spaanse provincies waar inwoners Baskisch spreken. Baskisch leren spreken Begrijpenén jezelf verstaanbaar maken. De taalcursus Baskisch gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Je leert in de cursus Baskisch over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je van pas komt wanneer je het land bezoekt. Of als je een Bask over de vloer krijgt. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma BaskischWoordenschat In de cursus Baskisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid en bouw je al snel een goede woordenschat op. Werk en vakantie Volg de cursus Baskisch wanneer je in je werk met ondernemers uit Baskenland te maken krijgt. Of heb je reisplannen naar dit mooie gebied in Noord-Spanje? Na de cursus leg je snel contact met de plaatselijke bevolking. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Baskisch van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Baskisch dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Baskisch Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Baskisch. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Baskisch van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Baskisch' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Baskisch

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Baskisch te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Baskisch volgen?

De studie Cursus Baskisch kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Baskisch?

Als je de studie Cursus Baskisch wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Baskisch?

De studie Cursus Baskisch van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Baskisch?

De studie Cursus Baskisch van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 30 mei 2021 om 02:00.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud