Studiegids » Thuisstudies » Cursus Amhaars

Cursus Amhaars

Kennismaken met de taal van Ethiopië? Volg de cursus Amhaars. Amhaars is na Arabisch de meest gesproken Semitische taal ter wereld. Voor maar liefst 27 miljoen mensen is Amhaars de eerste taal. Met de taalcursus Amhaars leer je de beginselen. Amhaars is de officiële taal in Ethiopië. Daarnaast wordt de taal gesproken in Eritrea, Egypte, Israël en Zweden. Uitspraaktips De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw beschik je al snel over een uitgebreide woordenschat. Zakenreis Amhaars leren is nuttig als je vanwege werk met ondernemers uit Ethiopië te maken krijgt. Heb je reisplannen naar een land waar Amhaars de voertaal is? Dan leg je na de taalcursus snel en gemakkelijk contact met de plaatselijke bevolking. Zo haal je het allerbeste uit je verblijf of vakantie. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Amhaars Woordenschat In de taalcursus Amhaars leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Amhaars van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Amhaars dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Amhaars Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Amhaars. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Amhaars van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Amhaars' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Amhaars

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Amhaars te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Amhaars volgen?

De studie Cursus Amhaars kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Amhaars?

Als je de studie Cursus Amhaars wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Amhaars?

De studie Cursus Amhaars van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Amhaars?

De studie Cursus Amhaars van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 10 juni 2021 om 09:58.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud