Studiegids » Thuisstudies » Cursus Afrikaans

Cursus Afrikaans

Afrikaans leren? Ontdek de dochtertaal van het Nederlands De Afrikaanse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal en is veelal goed verstaanbaar. Wil je zelf ook Afrikaans leren spreken? Dan is de cursus Afrikaans een goede basis. Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands en ontstaan uit zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten. Wereldwijd zijn er ruim zes miljoen mensen die Afrikaans als moedertaal hebben. Dit zijn voornamelijk inwoners van Zuid-Afrika en Namibië. Van braai tot pletterpet Je kent het Afrikaans vast al van de verschillende grappige woorden als‘pletterpet’ voor valhelm,‘braai’ voor barbecue en‘loslappie’ voor vrijgezel. Maar zijn deze woorden ook echt gebruikelijk? Je leert het in de cursus Afrikaans. Vakantie of zakenreis? Binnenkort op vakantie naar het onvergetelijke Zuid-Afrika of Namibië? Met een cursus Afrikaans haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar deze landen plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Zuid Afrikaans leren bij NHA! Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Afrikaans Afrikaans leren spreken De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. Je leert eerst de basis van het (zuid) Afrikaans en vervolgens leer je een typisch Afrikaanse woorden en uitdrukkingen. Met veel oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat. Woordenschat In de cursus Afrikaanse komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld Kaapstad of de nationale wildparken. In de taalcursus Afrikaans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Ook jij kunt binnen enkele maanden (zuid) Afrikaans leren met NHA! Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Taalcursussen
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 179
  • Tarief (maandelijks): € 633
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Cursus Afrikaans van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Cursus Afrikaans dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Cursus Afrikaans Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Cursus Afrikaans. Heb je zelf ook ervaring met Cursus Afrikaans van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Cursus Afrikaans' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Cursus Afrikaans

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Cursus Afrikaans te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Cursus Afrikaans volgen?

De studie Cursus Afrikaans kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Cursus Afrikaans?

Als je de studie Cursus Afrikaans wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 179.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Cursus Afrikaans?

De studie Cursus Afrikaans van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Cursus Afrikaans?

De studie Cursus Afrikaans van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 25 juni 2021 om 20:49.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud