Studiegids » Thuisstudies » Certificaat Beveiliging B

Certificaat Beveiliging B

Beveiliger worden? Start met het certificaat Beveiliging B Luchthavens, sportcomplexen en festivals: wie garanderen de veiligheid? Beveiligers. Wie houden het hoofd koel als paniek uitbreekt? Wie houden overzicht? Wie zorgen dat andere mensen ongestoord reizen, feesten of voetballen? Wil je in de toekomst graag werken als beveiliger? Maar wil je eerst kennismaken met de theorie? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. De opleiding Beveiliging B stoomt je middels theorielessen in zes maanden klaar voor drie officiële examens van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). Het SVPB-certificaat is een landelijk erkend certificaat in de beveiligingsbranche. Voorkomen en genezen Leren hoe je crimineel gedrag herkent en voorkomt? Welke instrumenten je volgens de wet mag inzetten om ongelukken en misdrijven te voorkomen? Hoe je overzicht houdt, ook in onoverzichtelijke situaties? Je staat bij een toegangspoort bij een voetbalwedstrijd. Twee poortjes verder ontstaat een vechtpartij. Je collega’s staan daar met zijn tweeën, er zijn vier raddraaiers. Wat doe je? Schiet je te hulp, dan laat je de toegangspoort onbeheerd achter. Hoe weet je of de vechtpartij een afleidingsmanoeuvre is? Hoe weet je exact wat je moet doen? Beveiligen volgens de wet Tijdens deze opleiding Beveiliging B leer je de wet kennen. Maak kennis met de wetgeving die geldt voor beveiligingswerk (Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties, Wetboek van Strafrecht en de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen). Leer omgaan met beveiligingstechnieken. Camera’s, scanners en andere instrumenten waarmee je gebouwen, evenementen, personen en goederen beveiligt. Je leert ook daadkrachtig handelen. Bij brand, (bedrijfs)ongevallen en bij criminaliteit. Tevens leer je het belang van veilige communicatie met moderne technologie (zowel mondeling als schriftelijk). Met deze opleiding kun je jouw kennis opfrissen en uitbreiden. Ook wanneer je een mbo-opleiding overweegt en alvast basiskennis wenst op te doen, is deze opleiding geschikt. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma Certificaat Beveiliging B In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: beveiliging van objecten; wettelijke kaders; waarnemen. De lessen krijg je in twee delen toegezonden.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Recht en Bestuur
  • Subcategorie: Beroepsopleiding
  • Studieduur: 6 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 329
  • Tarief (maandelijks): € 660.5
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Certificaat Beveiliging B van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Certificaat Beveiliging B dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Certificaat Beveiliging B Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Certificaat Beveiliging B. Heb je zelf ook ervaring met Certificaat Beveiliging B van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Certificaat Beveiliging B' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Certificaat Beveiliging B

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Certificaat Beveiliging B te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Certificaat Beveiliging B volgen?

De studie Certificaat Beveiliging B kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Certificaat Beveiliging B?

Als je de studie Certificaat Beveiliging B wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 329.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Certificaat Beveiliging B?

De studie Certificaat Beveiliging B van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Certificaat Beveiliging B?

De studie Certificaat Beveiliging B van NHA duurt 6 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 17 december 2020 om 05:09.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud