Studiegids » Thuisstudies » Aquarelleren

Aquarelleren

Maak je eigen meesterwerken met de cursus Aquarelleren Altijd al mooie aquarellen willen maken? De cursus Aquarelleren van NHA biedt zelfs beginners de kans om deze schildervorm te leren. Bijkomend voordeel: aquarelleren is een ontspannende hobby die je veel voldoening geeft. 1001 mogelijkheden Aquarelleren is een kunstvorm met eindeloos veel mogelijkheden. In de eerste lessen van de cursus leg je de basis voor het ontwikkelen van jouw creativiteit met behulp van aquarelverf. Eerst leer je de verschillende materialen kennen zoals: aquarelverf; penselen; aquarelpapier en andere benodigdheden. Daarna pas je uiteenlopende technieken toe zoals nat op droog, lijnen en vlakken, vloeimengingen en glacistechniek. Stap voor stap ontwikkel je de aquareltechnieken. Gratis starterspakket NHA heeft een uniek en gratis starterspakket samengesteld. In het pakket vind je aquarelpapier, penseel, aquarelverf, en een potlood. Zo heb je direct alle materialen in huis om zelf de prachtigste aquarelwerken te maken. Zo werkt studeren bij NHA Programma Aquarelleren Aquarelleren is een kunstvorm die eindeloos veel mogelijkheden biedt. In de eerste lessen van de cursus Aquarelleren leg je de basis voor de ontplooïng van je creativiteit met aquarelverf. Raak vertrouwd met de verschillende materialen; aquarelverf, penselen, aquarelpapier en verdere benodigdheden. Leer uiteenlopende technieken toe te passen; zoals nat op droog, lijnen en vlakken, nat op nat, vloeimengingen en glacistechniek. Ontwikkel je eigen aquareltechniek. Met leuke kleuroefeningen leer je kleuren verzwakken, versterken, oplichten en donkerder maken. Je mengt kleuren, schildert grote vlakken. Al gauw schilder je bloemen, stadsgezichten, interieur en stillevens. Ontspan en laat je inspireren door buiten bezig zijn met aquarelleren. Bomen, takken, landschappen, wolken, water, tuinen, mist en nevel, je legt het vast op het gevoelige aquarelpapier. Je leert technieken zoals glaceren, wassing, deppen, spatten, oplichten, raderen, krassen, Siberische inkt, potlood, Oost-Indische inkt, kleurpotlood en quache. Leer je aquarelwerken goed te verzorgen en lijst de mooiste exemplaren uit jouw collectie in. Door ze een mooi plaatsje in jouw huiskamer te geven, kan ook je omgeving meegenieten van jouw zelfgemaakte kunstcollectie. Een zelfgemaakte aquarel als cadeau is natuurlijk uniek en wordt enorm gewaardeerd. Uiteraard is het ook zeer de moeite waard om je kunstwerken te bewaren in een mooie map: de pronkstukken uit jouw collectie in boekvorm: de droom van iedere kunstenaar! Oefening baart kunst Aquarelleren is namelijk een echte doe-cursus. Veel oefenen is zeer belangrijk. Door het aanleren van de juiste technieken zie je de resultaten van je werk verbeteren. Aan de hand van een prachtig geïllustreerd naslagwerk raak je bekend met de verschillende aspecten van de aquarelleerkunst.

Deze studie kun je volgen bij NHA.

  • Hoofdcategorie: Kunst en Cultuur
  • Subcategorie: Hobbycursussen
  • Studieduur: 14 maanden maanden
  • Tarief (totaal): € 229
  • Tarief (maandelijks): € 1418
  • Type Studie: Thuisstudie

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Aquarelleren van NHA achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Aquarelleren dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Aquarelleren Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Aquarelleren. Heb je zelf ook ervaring met Aquarelleren van NHA, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste studie?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te vinden. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een bepaalde tijd aan besteden. Twijfel jij of de studie 'Aquarelleren' van NHA de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders!


Veelgestelde Vragen over Aquarelleren

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Aquarelleren te volgen bij NHA:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de studie Aquarelleren volgen?

De studie Aquarelleren kun je onder andere volgen bij NHA. Bekijk onze pagina voor meer informatie, kortingen en reviews!

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de studie Aquarelleren?

Als je de studie Aquarelleren wil volgen bij NHA, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 229.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de studie Aquarelleren?

De studie Aquarelleren van NHA wordt op deze pagina beoordeeld door de bezoekers. Kijk snel wat voor cijfer er wordt gegeven!

Hoe lang duurt de studie Aquarelleren?

De studie Aquarelleren van NHA duurt 14 maanden maanden.


Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 11 juli 2021 om 02:19.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud