Studiegids » Studieverenigingen » SV Ingenio

SV Ingenio

Wij zijn studievereniging Ingenio, een vereniging voor en door Engineeringstudenten. Wij bieden jullie graag ondersteuning tijdens de opleiding.

Ingenio is een studievereniging voor de studenten van de afdelingen Engineering (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde en Toegepaste Wiskunde) en HBO-ICT op de NHL Stenden hogeschool. De vereniging heeft als doel om de studie ervaring van de Engineering- en HBO-ICT studenten te verrijken. Dit willen wij bereiken door een medium te zijn voor de studenten uit de verschillende jaren en studies, en zo de samenwerking en het contact tussen de studenten te stimuleren.

Informatie over SV Ingenio

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van SV Ingenio. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Status:Actief
Doelgroep / instituut:Engineering
Aantal leden/contribuanten:152
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Vox Sociëteit
Bestuur / kantoorlocatie:NHL Stenden
Stad:Leeuwarden

Geschiedenis

Activiteiten

Deze varieren van tijd tot tijd, en van karten tot yoga.

Missie & Visie

Leerzame en leuke activiteiten aanbieden samen met een maandelijkse borrel om de sociale cohesie onder studenten te bevorderen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 13 januari 2020 om 22:31.

Bronnen: geen

Skip to content