Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Run Communicatie en Multimedia Design

Studievereniging Run Communicatie en Multimedia Design

SV RUN CMD is een aanvulling op de studie Communicatie en Multimedia Design (CMD). Wij organiseren workshops, lezingen, toffe evenementen, studiereizen en eigenlijk alles wat waardevol kan zijn voor de studenten van CMD. Door de verschillende evenementen bij te wonen vergroot je je kennis, ontdek je nieuwe interesses en kun je je netwerk ver uitbreiden. Dit is allemaal weer van belang voor ook na het afronden van de opleiding.
Kortom SV RUN CMD is een erg waardevolle aanvulling op je studie waarbij je je kennis, ervaringen en netwerk sterk kan uitbreiden.

Informatie over Studievereniging Run Communicatie en Multimedia Design

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Run Communicatie en Multimedia Design. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:6 maart 2015
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten en alumi van de opleiding communicatie en multimedia design (in de toekomst willen we dit misschien uitbreiden naar studenten van soortgelijke opleidingen)
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:Sociëteit Vox
Stad:Leeuwarden

Geschiedenis

De vereniging is opgezet op 6 maart 2015 door een aantal CMD studenten. Zij vonden dat studenten meer bij elkaar gebracht konden worden en zijn met het concept van de studievereniging SV RUN CMD gekomen. Vanaf daar zijn we elke dag bezig geweest om de vereniging draaiende te houden en we proberen ons elk jaar weer te overtreffen. Dit jaar bestaat de vereniging 5 jaar. Hierdoor zal alles professioneler aangepakt worden en zal er natuurlijk een lustrum georganiseerd worden.

Activiteiten

Elke maand worden er activiteiten door de verschillende commissie van de vereniging georganiseerd. Deze activiteiten zijn vaak gratis bij te wonen en soms tegen een kleine vergoeding. Deze activiteiten zijn waardevol voor de verloop van de opleiding. Je krijgt er nieuwe inzichten door en je leert ontzettend veel nieuwe dingen en mensen kennen. Elke maand wordt er tevens een maandelijkse netwerkborrel gehouden. hierbij heb je ook de gelegenheid om met mensen te praten, nieuwe mensen te leren kennen en zo je netwerk uit te breiden. Leden krijgen tijdens activiteiten altijd korting wanneer er een vergoeding aan te pas komt en krijgen voorrang op niet leden.

Missie & Visie

Wij willen ervoor zorgen dat studenten van CMD een nog betere studietijd tegemoet gaan door kennis en ervaringen van professionals te delen, nieuwe inzichten op te doen en natuurlijk af en toe een feestje te organiseren.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 31 maart 2020 om 19:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud