Studiegids » Studieverenigingen » Studievereniging Animoso

Studievereniging Animoso

Studievereniging Animoso is de vereniging van de opleiding Diermanagement in Leeuwarden. Sinds 1992 draait Animoso bij als verbreding van de opleiding. Zo organiseert Animoso diverse lezingen, excursies, reizen en brengt een periodieke blad uit: De Animal Focus. Al net zo oud als de opleiding zelf hebben studenten Animoso laten groeien van werkgroep naar één van de grootste studieverenigingen van Leeuwarden. Ook nu blijft Animoso doorgroeien door zich nog meer te richten op het professionele werkveld. Leden krijgen vanuit Animoso ledenvoordeel, de Animal Focus en krijgen de kans om te netwerken binnen de dierenbranche.

Studievereniging Animoso is voor en door studenten Diermanagement.

Informatie over Studievereniging Animoso

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studievereniging Animoso. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1992
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Diermanagement
Aantal leden/contribuanten:385
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Agora 1, leeuwarden. Lokaal F1.18
Stad:Leeuwarden
Prijs contributie:15

Geschiedenis

De studievereniging bestaat sinds 1992. In 2017 veranderde Animoso van werkgroep naar Studievereniging en werd daarmee één van de grootste studieverenigingen van Leeuwarden.

Activiteiten

Diverse lezingen, excursies en reizen door heel Europa. Tevens brengt Animoso 4 keer per jaar het blad Animal Focus uit.

Missie & Visie

Animoso wil studenten Diermanagement helpen met het verdiepen in de studie en het creëren van een persoonlijk netwerk door het aanbieden van verschillende activiteiten, lezingen en reizen.

Overige Informatie

Bij vragen, verzoeken, interesse of jezelf aanmelden als lid kan er contact opgenomen worden via:
animoso-bestuur@hvhl.nl

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 oktober 2019 om 15:45.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud