Studiegids » Studieverenigingen » S.V. Creatorem Mundi

S.V. Creatorem Mundi

S.V. Creatorem Mundi, is een studievereniging voor de afdeling Built Environment. De studievereniging is bedoeld voor de studies: Cieviele techniek, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling. De vereniging bevindt zich op NHL Stenden, hogeschool in Leeuwarden. De vereniging is alleen bedoeld voor (oud)leerlingen en (oud)docenten.

Informatie over S.V. Creatorem Mundi

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van S.V. Creatorem Mundi. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:december 2012
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Studievereniging
Aantal leden/contribuanten:285
Url website:website
Sociëteit- of borrellocatie:verschillend
Bestuur / kantoorlocatie:NHL Stenden
Stad:Leeuwarden
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:verschillend, dit wordt via de mails duidelijk gemaakt.

Geschiedenis

S.V. Creatorem Mundi is al meerdere jaren actief, vanaf 2012. In 2016 is de vereniging overgenomen door een aantal enthausiate studenten en vrienden. Zij hebben in vier jaar tijd een geweldige, dynamische en gezellige vereniging neergezet. In deze vier jaar, heeft de vereniging een nieuwe naam gekregen en een hele andere aanpak. Zij hebben ervoor gekozen om de vereniging officieel inteschrijven bij de kamer van koophandel met de naam S.V. Creatorem Mundi, wat betekend in het: ‘schepper van de wereld’.

Activiteiten

Wij organiseren met de vereniging, borrels in bijvoorbeeld één van de clubs in Leeuwarden. Verder organiseren we een boottocht door het hardje van de stad! Ook organiseren we gastcolleges, speeddates en workshops voor de studenten.
Neem ook gerust even een kijkje op onze facebook pagina, voor meer informatie! https://www.facebook.com/creatoremmundi/

Missie & Visie

S.V. Creatrem Mundi, is een vereniging die met name het doel heeft om de vakgerichte kennis uit het werkgebeid voor studenten te vergroten. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld gastcolleges, interessante gesprekken met docenten en door binnenlandse- en buitenlandse excursies. Wij proberen te schakelen tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Wij doen dit, zodat de studenten makkelijk en goed contact kunnen leggen met bedrijven en proffesionals uit het vakgebied, waarvoor zij studeren. Wij streven naar een leuke studententijd voor studenten en organiseren daarom ook een aantal keer per jaar borrels, reizen en verschillende workshops. Bij de reizen oganiseren we bijvoorbeeld de jaarlijkse skireis, een geweldig introkamp en een leuke boottocht om de stad beter te leren kennen. Wij vinden het verder belangrijk dat studenten onderling elkaar kunnen helpen op de opleiding en goed contact met elkaar hebbe. We hopen tot snel en dat we gezamenlijk kunnen terugkijken op een geweldige studietijd!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 26 februari 2020 om 10:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud