Studiegids » Studieverenigingen » Hallieu

Hallieu

Studievereniging Hallieu is de studievereniging van de studie Milieukunde op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. De studievereniging wordt gerund door studenten en organiseert activiteiten zoals lezingen, excursies, feesten, bowlen, kanoën, etc voor Milieukundestudenten. De vereniging stuurt elke week een nieuwsbrief over deze activiteiten en is erg actief op Facebook. De vereniging staat in nauw contact met de leraren en het werkveld van Milieukunde. Hallieu bestaat uit de Activiteitencommissie, de PR- en Sponsorcommissie, Redactie, Feestcommissie, kascontrolecommissie en het bestuur.

Informatie over Hallieu

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Hallieu. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Datum opgericht:1987
Status:Actief
Doelgroep / instituut:Milieukunde studenten van Van hall Larenstein
Aantal leden/contribuanten:84
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Van Hall Larenstein Leeuwarden
Stad:Leeuwarden
Prijs contributie:10

Geschiedenis

Studievereniging Hallieu is begonnen in 1987 door en voor de studenten van Milieukunde van het Van Hall Larenstein. Toen bevond de opleiding zich nog in Groningen. Ondertussen zit de vereniging in Leeuwarden.

Activiteiten

Activiteiten worden georganiseerd door de Activiteitencommissie van Hallieu. Hieronder vallen lezingen en excursies over o.a. energie(-besparing, -transitie, -opwekking), ecologie, waterzuivering en bodembeheer. Daarnaast viert de vereniging elke periode een themafeest in Bar Sybs samen met studievereniging Medusa (van de opleiding Kust- en Zeemanagement). Elk jaar wordt er door alle studieverenigingen van het Van Hall Larenstein Leeuwarden ook een Wintergala georganiseerd voor de kerstvakantie. Hieraan doet studievereniging Hallieu natuurlijk ook actief mee. Verder organiseren we leuke activiteiten voor leden om elkaar beter te leren kennen zoals bowlingavonden, kanotochten, etc.

Missie & Visie

Het versterken van het netwerk tussen Milieukundestudenten en onderling en Milieukundestudenten en het Milieuwerkveld.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 4 september 2019 om 11:17.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud