Studiegids » Studierichtingen » Economie en Bedrijf Opleidingen (hbo & wo)

Economie en Bedrijf Opleidingen (hbo & wo)

Er zijn verschillende studierichting, met elk hun eigen opleidingen, binnen het onderwijs. Zowel op wetenschappelijk als op het hoger beroepsonderwijsniveau. Binnen deze studierichtingen vind je uiteindelijk de gerelateerde opleidingen die je kunt volgen bij de grote verscheidenheid aan onderwijsinstellingen.

Wil jij graag weten welke mogelijkheden en opleidingen er vallen binnen de studierichting Economie en Bedrijf? Kijk dan snel verder en maak gebruik van onze zoekmachine inclusief filters om de juiste opleidingen te vinden!

Hbo-studierichtingen binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studierichting Economie en Bedrijf, voor het hoger beroepsonderwijs, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de opleidingen te zien die hier binnen vallen.

Hbo Economie en Bedrijf Opleidingen

Wil jij graag weten welke opleidingen er mogelijk zijn op hbo-niveau binnen de studierichting Economie en Bedrijf? Hieronder vind je het complete aanbod. Gebruik voor een sneller en meer gericht resultaat het filter aan de linker kant!

Wil je meer opleidingen van dit niveau bekijken, klik dan hier voor alle hbo-opleidingen!

Wo-studierichtingen binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studierichting Economie en Bedrijf, voor het wetenschappelijk onderwijs, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de opleidingen te zien die hier binnen vallen.

Wo Economie en Bedrijf Opleidingen

Wil jij graag weten welke opleidingen er mogelijk zijn op wo-niveau binnen de studierichting Economie en Bedrijf? Hieronder vind je het complete aanbod. Gebruik voor een sneller en meer gericht resultaat het filter aan de linker kant!

Wil je meer opleidingen van dit niveau bekijken, klik dan hier voor alle wo-opleidingen!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 22 juni 2023 om 20:58.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud