Studiegids » Studentenverenigingen » Studentenvereniging Osiris in Leeuwarden

Studentenvereniging Osiris in Leeuwarden

Studentenvereniging Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden. Onze leden zijn studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein. We zijn een vereniging waar ieder zichzelf moet kunnen zijn. Onze leden vinden het dan ook erg fijn dat iedereen gelijk is ongeacht waar je vandaan komt, welk schooljaar je in zit, leeftijd, etc.

We hebben een eigen sociëteit in het centrum van Leeuwarden waar onze leden altijd welkom zijn om te genieten van een lekker drankje en de gezelligheid. Hiernaast beheert de vereniging ook het Grand Café Van Hall, een café in de hogeschool waar studenten na hun schooltijd kunnen ontspannen en kunnen kiezen uit een uitgebreide bierlijst of andere dranken en versnaperingen.

Informatie over Studentenvereniging Osiris

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van het bestuur van Studentenvereniging Osiris. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina

Type vereniging:Studentenvereniging
Datum opgericht:1-1-1996
Status vereniging:Actief
Doelgroep / instituut:Studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden
Huidige ledenaantal:564
Url website:website
Bestuur / kantoorlocatie:Osirisruimte te Hogeschool Van Hall Larenstein
Stad:Leeuwarden
Openingstijden Sociëteit / borrellocatie:Van maandag tot en met vrijdag van 21.00 uur tot 01.00 uur
Ontgroening:Nee

Foto's van Studentenvereniging Osiris

Studentenvereniging Osiris

Geschiedenis van de vereniging

Studentenvereniging Osiris is ontstaan uit de fusie van de studentenverenigingen van de agrarische hoge scholen in het noorden van Nederland. Deze werden door de overheid verplicht één school te worden, waardoor Hogeschool Van Hall Larenstein is ontstaan. Hierna hebben de besturen van Studentenvereniging Reholitas te Bolsward, Studentenvereniging DEMETER te Groningen en Studentenvereniging Abundia te Leeuwarden besloten te fuseren tot één studentenvereniging, uit deze fusie is Studentenvereniging Osiris ontstaan.

Activiteiten:

Iedere donderdag van de schoolweek wordt er een feest gegeven in onze sociëteit. Dit kunnen feesten zijn zoals de beachparty, waar de sociëteit midden in de winter wordt gevuld met zand en wordt verwarmd tot zomerse temperaturen waar iedereen weer kan feesten zoals in de zomervakantie. Of de blacklightparty waar de sociëteit wordt volgehangen met blacklight-lampen en iedereen hun kledingstukken kan veranderen in een reflecterend kunstwerk.

Naast deze feesten worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals een dropping, filmavonden, spelavonden en nog veel meer!

Missie & Visie

Onze missie is bijdragen aan de ontwikkeling van onze leden. Dit kan op sociaal vlak zijn, maar ook carrière gericht. Zo draagt commissiewerk of een bestuursfunctie erg goed bij aan je ontwikkeling op verschillende vlakken. Met de functie penningmeester leer je weer verschillende dingen, als van de functie voorzitter.

Onze visie is de continuïteit van de vereniging te waarborgen

Overige Informatie

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze vereniging neem dan een kijkje op de site of mail bestuur@svosiris.com.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 februari 2020 om 13:48.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud