Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Sociaal-Juridische Dienstverlening

HBO Sociaal-Juridische Dienstverlening

Binnen de studie Sociaal-Juridische Dienstverlening zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sociaal-Juridische Dienstverlening wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sociaal-Juridische Dienstverlening-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Sociaal-Juridische Dienstverlening

De hbo bachelorstudie Sociaal-Juridische Dienstverlening is gericht op sociaal-juridische vraagstukken over bijvoorbeeld ontslag, uitkeringen, financiële problemen, wonen, reclassering, huurtoeslag en verblijfsaanvragen van vreemdelingen en asielzoekers. Je leert wet- en regelgeving op sociaal-juridisch gebied interpreteren, toepassen en aan betrokkenen uitleggen.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 921
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 132.714
Studenten aantal: 3897

Bachelor Sociaal-Juridische Dienstverlening opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sociaal-Juridische Dienstverlening opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sociaal-Juridische Dienstverlening-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Hanzehogeschool Groningen
Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool Leiden
Hogeschool Inholland
Hogeschool Utrecht
Saxion
Hogeschool Inholland
NTI
Hogeschool NCOI

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud