Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Toegepaste Gerontologie

HBO Toegepaste Gerontologie

Binnen de studie Toegepaste Gerontologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Toegepaste Gerontologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Toegepaste Gerontologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Toegepaste Gerontologie

De hbo bachelorstudie Toegepaste Gerontologie is gericht op vraagstukken rondom ouderen. De studie is breed opgezet. Belangrijke thema's zijn wonen, zorg, mobiliteit en arbeidsloopbaan met als doel om het kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren. Je leert vaardigheden als presenteren, adviseren, coachen, voorlichten en onderzoek verrichten. Na de studie kun je terecht als adviseur bij de afdeling P&O binnen bedrijven, binnen de zorgsector, als marketingadviseur of bij gemeenten.

Soort opleiding: Bachelor
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Studenten aantal: 69

Bachelor Toegepaste Gerontologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Toegepaste Gerontologie opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Toegepaste Gerontologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Bachelors pagina!

Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud