Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Ontwerpen van Eigentijds Leren (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

Ontwerpen van Eigentijds Leren (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Ontwerpen van Eigentijds Leren' van HAN University of Applied Sciences in Nijmegen, Gelderland? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met HAN University of Applied Sciences via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

HAN University of Applied Sciences, Nijmegen

Deze opleiding kun je volgen bij HAN University of Applied Sciences, Nijmegen in Nijmegen.

 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
7.5
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren, die je kunt volgen bij HAN University of Applied Sciences in Nijmegen. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 30 eerstejaars
 • Eerstejaars man 40%
 • Eerstejaars vrouw 60%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 40 studenten gestemd op de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren. Waarvan er 5.0% een 1 hebben gegeven, 10.0% een 2, 12.5% een 3, 52.5% een 4 en tot slot heeft 20.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 7.5 / 10
 • Sfeer 8.9 / 10
 • Docenten 7.9 / 10
 • Studiebegeleiding 8.1 / 10
 • Toetsing en informatie 6.9 / 10
 • Studiefaciliteiten 7.1 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 5.0%
2 / 5 10.0%
3 / 5 12.5%
4 / 5 52.5%
5 / 5 20.0%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Ontwerpen van Eigentijds Leren van HAN University of Applied Sciences in Nijmegen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Ontwerpen van Eigentijds Leren dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Ontwerpen van Eigentijds Leren Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Ontwerpen van Eigentijds Leren. Heb je zelf ook ervaring met Ontwerpen van Eigentijds Leren van HAN University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren (deeltijd) in Nijmegen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Nijmegen!

Veelgestelde Vragen over Ontwerpen van Eigentijds Leren

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Ontwerpen van Eigentijds Leren te volgen bij HAN University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren volgen?

De opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren kun je onder andere bij HAN University of Applied Sciences in Nijmegen volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren?

De opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren van HAN University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 7.5.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Ontwerpen van Eigentijds Leren, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Kapittelweg 33
6525 EN, Nijmegen
Gelderland
 op Facebook op Instagram op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:06.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud