Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Neurorevalidatie en Innovatie (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

Neurorevalidatie en Innovatie (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

De hbo master studie Neurorevalidatie is bedoeld voor verpleegkundigen of paramedici die met neurologische patiënten werken. De studie richt zich op het inhoudelijk en organisatorisch vernieuwen of verbeteren van de zorg van neurologische patiënten ? op basis van actuele ontwikkelingen in diagnostiek en behandeling binnen de neurorevalidatie ? zodat de kwaliteit van leven en participatie van de patiënten aan het maatschappelijke leven aanzienlijk vergroot wordt.

HAN University of Applied Sciences, Nijmegen

Deze opleiding kun je volgen bij HAN University of Applied Sciences, Nijmegen in Nijmegen.

 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
8.4
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie, die je kunt volgen bij HAN University of Applied Sciences in Nijmegen. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 14 eerstejaars
 • Eerstejaars man 43%
 • Eerstejaars vrouw 57%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 37 studenten gestemd op de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 2.7% een 2, 5.4% een 3, 62.2% een 4 en tot slot heeft 29.7% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 8.4 / 10
 • Sfeer 9.2 / 10
 • Docenten 8.8 / 10
 • Studiebegeleiding 8.6 / 10
 • Toetsing en informatie 7.7 / 10
 • Studiefaciliteiten 7.7 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 2.7%
3 / 5 5.4%
4 / 5 62.2%
5 / 5 29.7%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Neurorevalidatie en Innovatie van HAN University of Applied Sciences in Nijmegen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Neurorevalidatie en Innovatie dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Neurorevalidatie en Innovatie Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Neurorevalidatie en Innovatie. Heb je zelf ook ervaring met Neurorevalidatie en Innovatie van HAN University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie (deeltijd) in Nijmegen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Nijmegen!

Veelgestelde Vragen over Neurorevalidatie en Innovatie

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Neurorevalidatie en Innovatie te volgen bij HAN University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie volgen?

De opleiding Neurorevalidatie en Innovatie kun je onder andere bij HAN University of Applied Sciences in Nijmegen volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie?

De opleiding Neurorevalidatie en Innovatie van HAN University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 8.4.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Neurorevalidatie en Innovatie, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Kapittelweg 33
6525 EN, Nijmegen
Gelderland
 op Facebook op Instagram op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:04.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud