Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master Sport- en Bewegingsonderwijs

HBO Master Sport- en Bewegingsonderwijs

Binnen de studie Master Sport- en Bewegingsonderwijs zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master Sport- en Bewegingsonderwijs wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master Sport- en Bewegingsonderwijs-gerelateerde opleidingen.

Master Master Sport- en Bewegingsonderwijs

De postinitiële masterstudie (hbo) Master of Sports is gericht op de beïnvloeding van bewegingsgedrag in bijvoorbeeld het onderwijs of de gezondheidszorg. Het accent ligt op toegepast onderzoek, met name op het ontwerpen en implementeren van bewezen effectieve programma's. In de specialisatie Metabolism and Nutrition bestudeer je voeding en metabolisme (stofwisseling) in een Europees perspectief. De specialisatie Physical Activity and Health legt de nadruk op veroudering, chronische ziekte, inactiviteit en bewegen. Je leert bijvoorbeeld interventieprogramma's ontwikkelen. Na de studie ben je in staat om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van beroepsgroepen door middel van de wetenschappelijk onderbouwde beïnvloeding van bewegingsgedrag.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 21
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.500

Master Master Sport- en Bewegingsonderwijs opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master Sport- en Bewegingsonderwijs opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master Sport- en Bewegingsonderwijs-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hanzehogeschool Groningen
Fontys Hogeschool

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud