Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Master of Legal Management

HBO Master of Legal Management

Binnen de studie Master of Legal Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Master of Legal Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Master of Legal Management-gerelateerde opleidingen.

Master Master of Legal Management

De masterstudie (hbo) Legal Management richt zich op professionals met ten minste drie jaar werkervaring in de juridische beroepspraktijk, die zich willen ontwikkelen tot specialist op het gebied van management, organisatie, innovatie en kwaliteit van juridische dienstverlening.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 16
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 16.000

Master Master of Legal Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Master of Legal Management opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Master of Legal Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool van Amsterdam

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:37.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud