Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties (Master) – HAN University of Applied Sciences – Nijmegen

De postinitiële masterstudie (hbo) Management and Innovation is gericht op het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en het doorvoeren van vernieuwingstrajecten binnen organisaties. Daarnaast is er aandacht voor strategisch en innovatief denken, verschillende managementrollen en beleidsonderzoek.

HAN University of Applied Sciences, Nijmegen

Deze opleiding kun je volgen bij HAN University of Applied Sciences, Nijmegen in Nijmegen.

8.4
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 47 studenten gestemd op de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 6.4% een 2, 8.5% een 3, 44.7% een 4 en tot slot heeft 40.4% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 8.4 / 10
  • Sfeer 8.8 / 10
  • Docenten 8.0 / 10
  • Studiebegeleiding 7.9 / 10
  • Toetsing en informatie 7.5 / 10
  • Studiefaciliteiten 7.8 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 0.0%
2 / 5 6.4%
3 / 5 8.5%
4 / 5 44.7%
5 / 5 40.4%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties van HAN University of Applied Sciences in Nijmegen achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties. Heb je zelf ook ervaring met Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties van HAN University of Applied Sciences, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties (deeltijd) in Nijmegen de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Nijmegen!

Veelgestelde Vragen over Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties te volgen bij HAN University of Applied Sciences:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties volgen?

De opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties kun je onder andere bij HAN University of Applied Sciences in Nijmegen volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties?

De opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties van HAN University of Applied Sciences kreeg in 2023 het cijfer 8.4.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Management en Innovatie in Maatschappelijke organisaties, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van

Adresgegevens

Kapittelweg 33
6525 EN, Nijmegen
Gelderland
 op Facebook op Instagram op LinkedIn op YouTube

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:04.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud