Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Jeugdzorg

HBO Jeugdzorg

Binnen de studie Jeugdzorg zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Jeugdzorg wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Jeugdzorg-gerelateerde opleidingen.

Master Jeugdzorg

De hbo masterstudie Jeugdzorg is gericht op het professionaliseren van medewerkers in de jeugdzorg. Tijdens de studie leer je vanuit verschillende disciplines na te denken over problemen bij opvoeding en opgroeien van kinderen. De studie bestaat uit vijf programma's: helpen bij problemen met opvoeden en opgroeien, juridische en ethische aspecten van de jeugdzorg, beleid en organisatie, onderzoek en methodologie en leerbegeleiding.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000

Master Jeugdzorg opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Jeugdzorg opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Jeugdzorg-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool Leiden

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud