Studiegids » hbo » hbo opleidingen » Industriële Automatisering en Robotica (Associate degree) – NHL Stenden – Leeuwarden

Industriële Automatisering en Robotica (Associate degree) – NHL Stenden – Leeuwarden

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Industriële Automatisering en Robotica' van NHL Stenden in Leeuwarden, Fryslân? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met NHL Stenden via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

NHL Stenden, Leeuwarden

Deze opleiding kun je volgen bij NHL Stenden, Leeuwarden in Leeuwarden.

 • Niveau: HBO opleiding
 • Soort opleiding: Associate degree
 • Voltijd/deeltijd/duaal: Duaal
 • Titel: Associate Degree
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Industriële Automatisering en Robotica.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Havo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.
Vooropleidingseisen: Direct toelaatbaar

Studiekeuzecheck

Na aanmelding in studielink volgt automatisch een uitnodiging voor de NHL-Studiekeuzecheck. Deze check bestaat uit een digitale vragenlijst. Op basis van de uitkomst van deze studiekeuzecheck krijgt de aankomend student een advies. Dit advies is niet bindend. Uiteraard moet de student wel aan de wettelijke toelatingseisen voldoen. Bij inschrijven na 1 mei, is er bij een negatief advies minder tijd voor heroriëntatie.. Lees meer!


Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Industriële Automatisering en Robotica, die je kunt volgen bij NHL Stenden in Leeuwarden. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding21 studenten
 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 13 eerstejaars
 • Eerstejaars man 92%
 • Eerstejaars vrouw 8%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Industriële Automatisering en Robotica (duaal). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze duaal opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben studenten gestemd op de opleiding Industriële Automatisering en Robotica. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 0.0% een 4 en tot slot heeft 0.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Toetsing en informatie 6.9 / 10


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Industriële Automatisering en Robotica van NHL Stenden in Leeuwarden achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Industriële Automatisering en Robotica dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Industriële Automatisering en Robotica Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Industriële Automatisering en Robotica. Heb je zelf ook ervaring met Industriële Automatisering en Robotica van NHL Stenden, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Industriële Automatisering en Robotica (duaal) in Leeuwarden de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Leeuwarden!


Veelgestelde Vragen over Industriële Automatisering en Robotica

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Industriële Automatisering en Robotica te volgen bij NHL Stenden:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Industriële Automatisering en Robotica volgen?

De opleiding Industriële Automatisering en Robotica kun je onder andere bij NHL Stenden in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Industriële Automatisering en Robotica, dan zul je moeten voldoen aan: Vwo met profiel EM, CM, NG, NT.

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Industriële Automatisering en Robotica?

Aan de opleiding Industriële Automatisering en Robotica studeren momenteel rond de 21 studenten in Nederland.

Contactgegevens van

Adresgegevens

Rengerslaan 8 - 10
8917 DD, Leeuwarden
Fryslân

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 13:09.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud