Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Health & Social Work

HBO Health & Social Work

Binnen de studie Health & Social Work zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health & Social Work wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health & Social Work-gerelateerde opleidingen.

Associate Degree Health & Social Work

Tijdens de associate degree Health & Social Work word je breed opgeleid als gezondheidscoach. Je bent een verbindende schakel tussen verschillende professionals, zoals verpleegkundigen, sociaal werkers of medewerkers van de gemeente. Je leert wat belangrijk is om deze rol uit te kunnen oefenen. Je maakt kennis met de verschillende doelgroepen en leert hoe je hierbij kunt aansluiten. Tijdens de opleiding staat positieve gezondheid centraal, waarbij je uitgaat van de krachten en sterke punten van de mens en hulp binnen zijn eigen netwerk.

Soort opleiding: Associate degree
Eerstejaars aantal: 334
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 83.750
Studenten aantal: 564

Associate degree Health & Social Work opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health & Social Work opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health & Social Work-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Associate Degrees pagina!

HZ University of Applied Sciences
Avans Hogeschool
HZ University of Applied Sciences
Hogeschool Utrecht

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud