Studiegids » hbo » hbo opleidingen » HBO Forensisch Sociale Professional

HBO Forensisch Sociale Professional

Binnen de studie Forensisch Sociale Professional zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Forensisch Sociale Professional wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Forensisch Sociale Professional-gerelateerde opleidingen.

Master Forensisch Sociale Professional

De postinitiële masterstudie (hbo) Forensisch Sociale Professional is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in drang- en dwangcontexten, meestal binnen het justitiële domein, en binnen deze contexten een sleutelrol spelen in het terugdringen van recidive. Tot de doelgroep behoren onder meer medewerkers in justitiële inrichtingen, (gesloten) jeugdzorg, maatschappelijk opvang, reclassering, GGZ en gemeenten. Binnen de studie worden bestaande competenties op het sociale, pedagogische, juridische en veiligheidskundige vlak verder ontwikkeld en kan kennis worden verdiept en verbeterd.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 20
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 20.000

Master Forensisch Sociale Professional opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Forensisch Sociale Professional opleiding te gaan volgen op HBO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Forensisch Sociale Professional-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Hbo Masters pagina!

Hogeschool Utrecht

Hbo-studies binnen Gedrag en Maatschappij

Binnen de studiesector hbo Gedrag en Maatschappij, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de hbo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 juni 2023 om 13:36.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud