Studiegids » Studierichtingen » Toegepaste biowetenschappen – wo studierichting

Toegepaste biowetenschappen – wo studierichting

Binnen het Nederlandse onderwijsstelsel vind je een aantal wo-studierichtingen. En binnen deze studierichtingen vind je uiteindelijk de gerelateerde alle wo-opleidingen die je kunt volgen bij de verschillende universiteiten.

Wil jij graag weten welke mogelijkheden en opleidingen er vallen binnen de studierichting Toegepaste biowetenschappen? Kijk dan snel verder en maak gebruik van onze zoekmachine inclusief filters om de juiste opleidingen te vinden!

Wo Toegepaste biowetenschappen

Ga naar de opleidingen!

Alle Toegepaste biowetenschappen wo-opleidingen

Lijkt het jou fantastisch om aan een studie binnen de wo-studierichting Toegepaste biowetenschappen te beginnen? Dan wil je natuurlijk weten bij welke universiteiten in Nederland je hiervoor terecht kunt. En uiteraard welke wo-opleidingen binnen deze studierichting mogelijk zijn. Hieronder vind je het complete overzicht. Wil je graag meer informatie van de onderwijsinstelling omtrent een specifieke opleiding, klik dan op ‘Informatie Aanvragen’.

Vind hier alle Wo Toegepaste biowetenschappen opleidingen!

Toegepaste biowetenschappen gerelateerde wo studierichtingen

Hieronder vind je enkele andere studierichtingen binnen de sector Techniek. Klik op de wo studierichting naar keuze en vind daar de studie die je zoekt!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 19:57.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud