Studiegids » Studierichtingen » Sociale geografie en planologie – wo studierichting

Sociale geografie en planologie – wo studierichting

Binnen het Nederlandse onderwijsstelsel vind je een aantal wo-studierichtingen. En binnen deze studierichtingen vind je uiteindelijk de gerelateerde alle wo-opleidingen die je kunt volgen bij de verschillende universiteiten.

Wil jij graag weten welke mogelijkheden en opleidingen er vallen binnen de studierichting Sociale geografie en planologie? Kijk dan snel verder en maak gebruik van onze zoekmachine inclusief filters om de juiste opleidingen te vinden!

Wo Sociale geografie en planologie

Ga naar de opleidingen!

Alle Sociale geografie en planologie wo-opleidingen

Lijkt het jou fantastisch om aan een studie binnen de wo-studierichting Sociale geografie en planologie te beginnen? Dan wil je natuurlijk weten bij welke universiteiten in Nederland je hiervoor terecht kunt. En uiteraard welke wo-opleidingen binnen deze studierichting mogelijk zijn. Hieronder vind je het complete overzicht. Wil je graag meer informatie van de onderwijsinstelling omtrent een specifieke opleiding, klik dan op ‘Informatie Aanvragen’.

Vind hier alle Wo Sociale geografie en planologie opleidingen!

Sociale geografie en planologie gerelateerde wo studierichtingen

Hieronder vind je enkele andere studierichtingen binnen de sector Aarde en Milieu. Klik op de wo studierichting naar keuze en vind daar de studie die je zoekt!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 19:57.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud