Studiegids » wo » WO Opleidingen » Societal Resilience (research) (Master) – Vrije Universiteit Amsterdam – Amsterdam

Societal Resilience (research) (Master) – Vrije Universiteit Amsterdam – Amsterdam

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Societal Resilience (research)' van Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam, Noord-Holland? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Vrije Universiteit Amsterdam via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

Met de tweejarige, Engelstalige master Societal Resilience aan Vrije Universiteit Amsterdam kun je een bijdrage leveren aan oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij mee te maken heeft. De master is bewust breed opgezet en behandeld de vier belangrijke hoofdthema’s binnen de sociale vraagstukken van nu: * Diversiteit en inclusieve gemeenschappen * Dynamiek van onderlinge verbondenheid * Zorg en welzijn * Governance hervorming

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.

 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 120 ECTS

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Societal Resilience (research).

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Societal Resilience (research), die je kunt volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal studenten aan deze opleiding20 studenten

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Societal Resilience (research) (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben studenten gestemd op de opleiding Societal Resilience (research). Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 0.0% een 4 en tot slot heeft 0.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Sfeer 8.0 / 10
 • Docenten 8.7 / 10
 • Toetsing en informatie 8.6 / 10
 • Studiefaciliteiten 9.0 / 10


Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Societal Resilience (research) (voltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

redelijk

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

gemiddeld

Samenhang baankans met de economie.

gemiddeld

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Societal Resilience (research) van Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Societal Resilience (research) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Societal Resilience (research) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Societal Resilience (research). Heb je zelf ook ervaring met Societal Resilience (research) van Vrije Universiteit Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Societal Resilience (research) (voltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!


Veelgestelde Vragen over Societal Resilience (research)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Societal Resilience (research) te volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Societal Resilience (research) volgen?

De opleiding Societal Resilience (research) kun je onder andere bij Vrije Universiteit Amsterdam in volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Societal Resilience (research)?

Als je de opleiding Societal Resilience (research) wil volgen bij Vrije Universiteit Amsterdam, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Societal Resilience (research), dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Hoeveel studenten studeren er aan de opleiding Societal Resilience (research)?

Aan de opleiding Societal Resilience (research) studeren momenteel rond de 20 studenten in Nederland.

Contactgegevens van Vrije Universiteit Amsterdam

Adresgegevens

De Boelelaan 1105
1081 HV, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud