Studiegids » wo » WO Opleidingen » Learning and Development in Organisations (Master) – Maastricht University – Maastricht

Learning and Development in Organisations (Master) – Maastricht University – Maastricht

De universitaire masterstudie Learning and Development in Organisations is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op Human Resources Management en de strategische functie van opleiden en trainen. Je leert hoe je de strategische rol van trainings- en ontwikkelingsinitiatieven van organisaties kunt analyseren. Tevens leer je bij te dragen aan de ontwikkeling en optimalisatie van het studies- en ontwikkelingsbeleid in organisaties.

Management of Learning will challenge you on a theoretical and practical level. Drawing on a range of disciplines, this programme will give you an understanding of how knowledge and skills can be effectively used and developed on an individual, group and organisational level. You will consider learning from a self-development as well as a business point of view, by analysing labour markets and the wider economy, skills shortages and organisational change.

Maastricht University, Maastricht

Deze opleiding kun je volgen bij Maastricht University, Maastricht in Maastricht.

 • Collegegeld 2023: € 2314
 • Bekostiging: Overheid
 • Studielast: 60 ECTS
7.6
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Learning and Development in Organisations.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Collegegelden

Als je een opleiding gaat volgen aan een universiteit of hogeschool, dan krijg krijg je te maken met het zogeheten collegegeld. Uiteraard wil je weten hoe hoog dit collegegeld is. Hieronder vind je de tarieven en bedragen voor zowel de standaard studies als de collegelden voor een mogelijk intensief programma.

 • Collegejaar 2023
 • Tarief Wettelijk
 • Bedrag € 2314

Informatie over de opleiding

Hieronder vind je de algemene informatie over de opleiding Learning and Development in Organisations, die je kunt volgen bij Maastricht University in Maastricht. Zo kun je in één oogopslag al gauw een indruk krijgen wat deze universitaire opleiding inhoudt.

Studenten statistieken

 • Aantal eerstejaars aan deze opleiding 32 eerstejaars
 • Eerstejaars man 25%
 • Eerstejaars vrouw 75%

Studiecijfers

 • Percentage avonderwijs 0.00%
 • Percentage afstandsonderwijs 0.00%
 • Percentage buitenlandse studenten 60.00%

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Learning and Development in Organisations (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 18 studenten gestemd op de opleiding Learning and Development in Organisations. Waarvan er 5.6% een 1 hebben gegeven, 5.6% een 2, 11.1% een 3, 61.1% een 4 en tot slot heeft 16.7% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

 • Gemiddelde 7.6 / 10
 • Sfeer 7.8 / 10
 • Docenten 8.2 / 10
 • Studiebegeleiding 7.9 / 10
 • Toetsing en informatie 7.1 / 10
 • Studiefaciliteiten 7.7 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 5.6%
2 / 5 5.6%
3 / 5 11.1%
4 / 5 61.1%
5 / 5 16.7%

Afgestudeerd, en nu?

Er worden geregeld afgestudeerden gevraagd wat zij over enkele punten vinden, na het afronden van hun opleiding Learning and Development in Organisations (voltijd). Hieronder vind je de resultaten. Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vond en hoeveel jij er aan gehad hebt op de arbeidsmarkt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Kansen op de arbeidsmarkt (landelijke cijfers)

goed

Toekomstige prognose arbeidsmarkt.

hoog

Samenhang baankans met de economie.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere sector.

hoog

Uitwijkmogelijkheden naar een andere beroepsgroep.


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Learning and Development in Organisations van Maastricht University in Maastricht achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Learning and Development in Organisations dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Learning and Development in Organisations Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Learning and Development in Organisations. Heb je zelf ook ervaring met Learning and Development in Organisations van Maastricht University, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Learning and Development in Organisations (voltijd) in Maastricht de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Maastricht!

Veelgestelde Vragen over Learning and Development in Organisations

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Learning and Development in Organisations te volgen bij Maastricht University:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Learning and Development in Organisations volgen?

De opleiding Learning and Development in Organisations kun je onder andere bij Maastricht University in Maastricht volgen.

Hoe hoog bedraagt het collegegeld van de opleiding Learning and Development in Organisations?

Als je de opleiding Learning and Development in Organisations wil volgen bij Maastricht University, dan is het collegegeld momenteel gesteld op € 2314.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Learning and Development in Organisations?

De opleiding Learning and Development in Organisations van Maastricht University kreeg in 2023 het cijfer 7.6.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Learning and Development in Organisations, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Maastricht University, vestiging Maastricht

Adresgegevens

Minderbroederweg 4 tot 6
6211 LK, Maastricht
Limburg

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:04.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud