Studiegids » wo » WO Opleidingen » Executive Master of Science of Internal Auditing (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

Executive Master of Science of Internal Auditing (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

Ben jij geinteresseerd in de opleiding 'Executive Master of Science of Internal Auditing' van Universiteit van Amsterdam in Amsterdam, Noord-Holland? Op deze pagina vind je alle informatie over deze opleiding.

Mocht je nog bepaalde informatie missen of zie je informatie dat onjuist is? Of wellicht zit je nog met vragen? Stel ze onderaan in de reacties of neem contact op met Universiteit van Amsterdam via het formulier. Zo houden we samen de informatie up-to-date voor alle (toekomstige) studenten!

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit van Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.

  • Niveau: WO opleiding
  • Soort opleiding: WO-Master
  • Voltijd/deeltijd/duaal: Voltijd
  • Titel: Master of Science

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing.

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing (deeltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze deeltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben studenten gestemd op de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing. Waarvan er 0.0% een 1 hebben gegeven, 0.0% een 2, 0.0% een 3, 0.0% een 4 en tot slot heeft 0.0% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Sfeer 9.3 / 10
  • Docenten 8.3 / 10


Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Executive Master of Science of Internal Auditing van Universiteit van Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Executive Master of Science of Internal Auditing dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Executive Master of Science of Internal Auditing Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Executive Master of Science of Internal Auditing. Heb je zelf ook ervaring met Executive Master of Science of Internal Auditing van Universiteit van Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing (deeltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!


Veelgestelde Vragen over Executive Master of Science of Internal Auditing

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Executive Master of Science of Internal Auditing te volgen bij Universiteit van Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing volgen?

De opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing kun je onder andere bij Universiteit van Amsterdam in volgen.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Executive Master of Science of Internal Auditing, dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit van Amsterdam, vestiging Amsterdam

Adresgegevens

Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:08.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud